[POE] The Fall of Oriath 5/8 更新

131 回覆
5 Like 0 Dislike
聽日幾點開?
準備拓荒

黎緊凌晨4點開波

今晩早啲訓 再起身打先
十個act但係係咪都係無新content?
GGG從來唔會nref
只會This is buff

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響
一樣係一兩隻怪打唔郁 成堆怪就幾下清晒

Es 仍然係totem/hit and run既最終目標
聽日幾點開?
準備拓荒

黎緊凌晨4點開波

今晩早啲訓 再起身打先

10個ACT仲唔夠多新CONTENT? 多左6個ACT喎師傅
聽日幾點開?
準備拓荒

黎緊凌晨4點開波

今晩早啲訓 再起身打先

10個ACT仲唔夠多新CONTENT? 多左6個ACT喎師傅

我twitch睇 beta好似係將以前四個act
重新分過咁
聽日幾點開?
準備拓荒

黎緊凌晨4點開波

今晩早啲訓 再起身打先

重新分過咁

係變左10個act 唔再分難度
GGG從來唔會nref

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響

es 全t1 先得700es 狗都唔屌
聽日幾點開?
準備拓荒

黎緊凌晨4點開波

今晩早啲訓 再起身打先

重新分過咁

係 玩法不變 冇新野
可以玩既野少左大半
但係多左6個ACT
GGG從來唔會nref

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響

ES
最終目標係火到QUIT GAME既話應該好易做到
ES同BUILD DIVERSITY有好大關係
因為ES唔需要靠天賦死點爛點 有智力有裝都可以有一定生存力
所以可以用更加多既天賦點去特化一個BUILD
相反血量BUILD 屌你老母 8成都係點血/ 路過去血量
最後個個BUILD 8成都一樣既 得D裝可能有唔同

而家ES仲衰 裝備同天賦都綁死哂
GGG從來唔會nref

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響

ES

es 量少一半 又冇得啪水回 又冇得吸 狗也不屌
GGG從來唔會nref

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響

ES

有得吸 係冇得瞬吸姐
GGG從來唔會nref

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響

ES

有得吸 係冇得瞬吸姐

冇得瞬吸我不如谷秒回apply 落es
GGG從來唔會nref

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響

ES

有得吸 係冇得瞬吸姐

谷秒回姐係又要用多一個aura位
少一個dmg source差好遠
有無雙火totem之外嘅拓荒build 推介

撚緊玩non crit gc
GGG從來唔會nref

力爆es 一齊收晒皮

力爆無乜影響

ES

有得吸 係冇得瞬吸姐

谷秒回姐係又要用多一個aura位
少一個dmg source差好遠

秒回除左正火都無人用架啦
等佢回都死得, 直接等recharge算撚數

撚緊玩non crit gc

Gc 傷害高左好多 但招技唔好睇
以前玩嗰陣冇咩chaos技,依加專玩chaos damage玩下先
我係之前有玩過POE台服o既玩家
見而加出左3.0 想係國際服回鍋 但係之前未玩過國際服
想問下有冇巴打o既公會招新生 想同大家一齊玩

有個新post有discord grp
以前玩嗰陣冇咩chaos技,依加專玩chaos damage玩下先

essence drain? 睇見都眼訓

有個新post有discord grp

有冇link
想問下開緊scorching ray時 arctic armour做唔做到減傷效果
當唔當佢stationary
打到鏡碎立即轉build
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞