點解Edan同Jer咁樣衰都做到偶像?

156 回覆
83 Like 613 Dislike
痴撚線bigbang都農民工樣 牙Top???
你照咗鏡未
都幾撚無謂
唔唱得又屌得個樣
唱得下又屌樣衰
Jer咪普普通通咁 唔係靚仔又唔算特別樣衰啦
平庸人嘅特點係
自己短處睇唔到,人地短處睇得到
人地長處睇唔到,自己長處都未必睇到
所以先大把時間評價其他人,都唔得閒反省下自己
柳柳明明30歲都仲咁可愛
仲要唔係摟打嗰種
屍兄同老虎好撚柒

兒登睇膠戰都覺得佢好奸,個人唔討好

同埋佢同記者講埋啲閪野都覺得佢份人麻麻地
如果你有專業髮型同化妝師,樓主應該都變到佢地咁韓look, 以前劉華黎明城城偉仔張國榮就真係靚仔.至於mirror 眾人都係中上平民look,edan就樣正氣順眼既。
睇下F屍
老老柒柒你講果兩個都好過吳建豪

依家問緊點解咁樣衰都做到偶像
周星馳 鄭中基 八両金 楊千嬅 欣宜 林二紋 Serrini
big bang 得一個人?
其餘3定4件有無160? 太陽唔係農工樣?
我覺得最醜係尸兄
除左髮型 無樣野似
中上男神??
Frankie AK Stanley 就靚仔啦
姜 AL tiger lokman 唔係話好靚仔
但其實都比一般路人sharp架喇
ian 就睇你口味 都可以歸類去cute既
edan jer alton 呢d唔醜既 路人樣囉
尸兄真係樣衰 執左咁多年都仲係咁
Jer個含撚嘴好樣衰
含撚嘴都叫靚仔
佢哋有化妝都已經咁樣衰。。你。。
jer之前造星個look就真係樣衰
宜家執一執個造型唔算醜啦 幾有星味
Edan 至少都靚仔過 Anal
你眼有事就睇醫生啦
而家咪話佢無樣掂囉
同你講你實力 你講觀眾緣
屌你自欺欺人
唔同Jeffery比喇
Edan本身成隻車巨咁 都唔會係靚仔喇
唱功唔同Eason 比喇 佢係咪jer果皮啊?
做戲更加唔洗講喇
歌影視 有邊樣實力係夠
至少順眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞