實惠好唔掂?執完黃大仙中心分店,再執埋將軍澳廣場店

176 回覆
104 Like 5 Dislike
唔係睇件貨牌子?
早兩年買咗個紅蘋果四尺半大衣櫃,到依家都好實淨
知唔知係財仔母公司

點會執
實惠本身就係淘寶嘢
買實惠不如淘寶算啦
懷念dhc
宜家 設計靚咁多
佢裝修啲樣板 仲靚過9成fd屋企
望完會想買
實惠你當佢係中介就得

買完野,送貨唔準時
因為佢都係搵返嗰件家俱生產商送
例如你買紅蘋果, 咪又係搵紅蘋果送
買雅蘭, 又係搵雅蘭送

咁不如直接搵生產商訂, 或者去ikea 真正一條龍服務
根本佢都係賣緊淘寶貨
咪同一間廠
真樓同竹篙灣嘅分別
ikea 啲料佢寫明係用咩

佢寫住用纖維板咪即係垃圾囉
但佢都係收你垃圾價

用實木咪收返你實木價, 夠公道
實惠係真樓價錢, 但係竹篙灣質素
實惠真係垃圾
個hotline永遠淨係入貨單先有得同cs查詢 但網店單個號碼冇13個字永遠都查唔到 又冇得揀直接同客服對話
換貨嗰陣嚟裝櫃個師傅話好快有人安排 但等成個禮拜都冇update過會幾時送
個wtsapp又遲覆 話查詢下查左成佢禮拜都未有回覆 最後先打電話嚟話最快兩星期後送 前前後後要等成個月
最後屋企人都忍唔住喺第二間買 叫實惠退錢又磨左成個禮拜
呢間垃圾真係永不錄用
黎緊仲想去實惠買電視櫃
各位有冇介紹?唔想買淘寶
早幾個月馬鞍山果間都執咗
之前係佢網店買過塊全身鏡
送貨都算準時 但用咗半年支撐塊鏡的木架爛咗
而家要靠牆先企到
睇你會唔會格價
前幾年買紅蘋果書台, 書櫃,細鋪平幾百至一千, 仲要免裝免運
間野唔肯拆家品同傢俬,死都要同一間鋪
轉玩線上
淘寶
講真, 我從未學過裝修, 上網轉左一個圈, 已個實惠係乜定位

靠廣告去賣中低價既庶渣板/ 環保板, 打造平價及多功能的形象, 適合完全無知識, 唔想學野, 屋企人一傾就嘴嘴聲嫌煩既家庭

當然佢都有得揀夾板!?

我完全唔會揀佢, 唔想俾錢養d 廢物sales.
日本城都係淘寶貨,重新包裝淘寶貨
連philips枱燈都係大陸貨
ikea 張價錢tag 寫明用咩料
仲要明碼實價仲想點
好耐以前做過實惠pt
間鋪連手推車都無
有次叫我出去街收貨
就咁比個佢地出嘅自砌有轆鋼架砌成手推車咁款就叫我推出街
結果上左貨之後根本推唔到
中等價錢,去淘寶買已經係高級貨。買傢俬唔係對一日兩日,買返黎唔岩就日日都篤眼篤鼻。
實惠嗰d都係淘寶料
d 人好搞笑, 買完返去屌唔襟用蔗渣板, 但又唔睇下佢賣幾錢, 實木就唔係呢d 價啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞