劉馬車正式宣布參加全民造星5,馬車:見到舊同學阿洋(Pheobus)而家做左明星發光發熱 深受感動

341 回覆
693 Like 183 Dislike
師兄不如睇返佢係咁自己回自己啲回覆
咁算唔算自言自語
Stage 1
岩岩受完,好似好謙卑,話乜乜乜珍惜人地比佢嘅機會
Stage 2
覺得人地接受返佢,比機會佢,開始覺得自己係時候又上位,開始發埋啲無可能嘅夢
Stage 3
比人拒絕/比人玩,開始拍片屌鳩所有人,又話世界唔公平,無人比機會佢改過,準備暴走
Stage 4
漩走法律邊緣,一係拍片周圍溝女,一係話自己比人打9左要報popo,開始做返d 出位野例如飲廁所水或者用鮑魚刷打自己
Stage 5
無啦啦係公眾視線消失,之後就會傳出佢衰犯法比人塔左去受靶

以上嘅loop 不斷係馬車嘅人生重覆
唔會喎…應該比人插到暈。
佢有乜話題性...?執屍王?香港未至於要捧個執屍王做星下嘛.
雖然真心佢唱歌叫唔走音....
我都想知..
唔合格佢會唔會放火燒viu
強姦
造星5上個月面晒試啦馬車要等下輯
仲咩係咁post強姦犯啲嘢
無人想知
冇知名度點同劉馬車
係咪太多分身好撚忙
佢而家都紅過免費巴啦
你睇下佢個名先 ff
全民做星專for白卡
劉馬車舊同學免費巴開腔支持另一參加者 KC,而冇支持劉馬車

https://youtu.be/pOBWim5pKWY?t=101

https://www.instagram.com/reel/CoO2GWFOxSf/
證明連登只係小眾
到佢紅左
應該比人狂屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞