劉馬車今晚首《櫻花樹下》 係咪痴撚線?

430 回覆
749 Like 344 Dislike
我覺得唔係想撐佢強姦犯呢個身份
只係更諷刺係有班人以歌唱為佢地既事業,偏偏一個衰過強姦既重犯唱得比佢地還要好,係一個幾值得反思既議題
人哋係藝術家
原來真係有人唱K唔帶Mic套
又話返香港要坐
依家又cow女又唱k
講一大堆奇怪理論去支持強姦犯
真心除畫唱腔老餅外,音準都唔錯,好過隊垃圾鏡。
佢唱腔十足十上一代,又哭腔,又係咁轉音
真心,客觀上劉馬車係一個有才能嘅年輕男仔
識作曲兼自唱仲要真係高質

其實劉馬車真係女性霸權下嘅受害者
好慘
男性天生就係處於生理劣勢
受極高量嘅睪丸酮分泌驅動生理機能
難以自制
係弱勢性別
而現今女性淫邪獸慾橫行
身體自主穿著暴露甚至裸露正當化
故意四處挑起男性本身嘅生理劣勢
然後本身難以自制嘅劣勢男性唔小心控制唔住
就故意刁難男性、苛責男性
利用極嚴苛嘅法律玩殘同迫害男性

不合比例地,
為咗滿足女性嘅淫慾同感受
用所謂「強姦罪」
將有才能嘅犯咗小錯嘅男性趕盡殺絕
直接殺死一個社會人才同勞動力
為嘅就係淫婦嘅一啖氣
唔抵得被人插了冇錢收/嗰一下冇咗自主權好冇面啖氣吞唔落

有智慧同良心嘅女性其實會發現
真正嘅公義社會
其實並唔需要有「強姦」呢條法律
因為本身已有「嚴重傷害他人身體」呢條罪
如果傷害咗女性身體
用呢條罪已足夠嚴厲懲罰;
如果冇傷害女性身體
咁本身就唔值得不合比例地將男性前途完全毀滅

劉馬車嘅人生經歷
亦正正反映出社會冇足夠支援同埋政策
去幫助男性更好地完成天生生理需求呢個性別劣勢及女性迫害
例如係應該設立男性假期
男性每月紓援津貼2000元
及職場強制設立男士精神重建休息室
及降低罪責以顯示社會對男性嘅寬容同信任
減低男性嘅壓抑及女性迫害

最終讓受害嘅男性可以解決到天生生理問題
為社會帶來正性效應

社會需要嘅唔係增加仇恨
置男性於死地
而係提供誘因
促進性別之間嘅信任同重新認識對方
改變大家之間嘅相處行為
以達性別共融
從而創造精神更健康、更具生產力嘅社會
你說悲不悲哀
唱鏡中鏡啦屌
麻麻
藍絲社會垃圾都吹奏 果然係小學生登
連登女撐淫婦女性罪犯
好閪癲
高音準中音甜低音勁
咁你咪諗下班鏡仔有咁好資源培訓下經過幾年時間都仲係咁差連個強姦犯都比唔上係咪悲哀囉 我就覺得呢度無人支持佢 只係純粹覺得佢唱得唔錯
連登仔想帶風支持強姦犯
仲撚癲
第1日上連登
主要個問題唔係mirror定咩人
但把聲唔好聽 硬係有啲講唔出嘅怪 太多懶有感情嘅撚聲
總之個vibe唔似唱緊櫻花樹下不過音準算係咁所以唔差
幾好聽
Sorry
事實係大把女仔鍾意佢
主動黐埋佢到
然後班冇女嘅真正毒撚
就喺網上度幫手批鬥性罪行嘅更生人士
取悅女網民
企圖補償返平時冇可能得到嘅女性歡心、關注同撫慰
笑撚咗出聲
好彩有睇coment 咁唔禁入去比佢賺view數了
youtube加卡拉咪呢質素你想點
唱幾首鳩唱唔通要上下用頂級裝置?
好樣過9成連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞