Bitcoin / Crypto 集中討論區 (476) 23000 超級無敵鑽石頂

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
4 year cycle 熊市底冇試過跌穿上個cycle既頂,都破左啦

得果10年歷史,用往績睇將來参考性不大
咁姐係其實冇任何根據會跌99%定係已經見左底,純粹係信仰問題,完
bitcoin 咁去中心化,又有咁多隻腳差落去,係冇可能跌99%

見底就唔肯定 因為俄烏未打完,美國未出現大衰退
咁係冇得估,差左隻腳落去既人可以唔拎番錢出黎,衰退程度大家估係溫和,個「溫和」會點影響crypto又係冇人估到,咁不如放閒錢落去坐兩年算啦

一係你叻既就做algo trade,咁只要有波動就有錢賺,理得佢上十萬定歸0
大鍋,渣得最多係one同nearbtw想問下點解near個twitter咁撚多人科勞
NEAR 2021果波牛市真係睇到有前景
自從算法穩定幣衰左之後都諗唔到點翻身
One 仔就2021年好hit 既 defikingdom 爆起,隻game冇人玩就升唔起
我話得bitcoin撐得住,唔明點解你會理解咗跌番去2018年3000蚊
bitcoin撐得住 = 一直磨某一個價位,其他altcoin陰跌呀
咁btc.d就會升
AGIX
你教我點輸

連跌5日

資金開始流出

日線死亡交叉
依隻係搞咩 又係ai之類?
AI 二寶,今年AI年,埋伏定一定有閪屌

就嚟穿中線
講左幾日啦 但唔代表會即跌嘅
可以做長d背離先跌
冇,因為你話低處未算低,咁我咪當你講BTC可以再穿15000 咁去番3000又誇張左既係
升左咁多先埋伏 等佢跌番一轉先啦
市值會上頭20,大把水位
真,但係可能現價跌50%,再上1000%
1月到宜家升左9倍 我就冇勇氣現價喇

比個例子你,一交叉 + 背離去沽應該破產十次老唔夠玩
我都冇,一間跌番80%,年尾再升10倍,咁呢10個月真係慘過食屎
現價落支持位都5-6成 我寫低睇下先
都唔係既,佢識止賺咪得,一交叉 + 背離去沽但唔識走咪輸,一交叉 + 背離去沽但識走咪羸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞