賽馬投注紀錄 2022/23 (7) 年過年~關過關~財來運起年初三~

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
你今日都賺唔少啦巴打🤩
同意
騎師王呢d fix賠率係咪就應該入到馬會肉?
今日賈傑美開飛65倍
旋風飛影
我用咗樂滿做膽
我追左巴度三場啦😟😟😟
我買馬同大家唔同,我睇騎士王同孖寶
唔緊要
起碼中丫😣
唔洗太介意事前事後
岩牙
我呢排西到咁
事前仲衰
必長勝 自己幾鍾意佢,次次都輸唔遠既馬。
今場覺得佢重磅未必到,點知佢又入到黎.....佢長期二班要重磅又難贏,上一班輕磅又未必夠跑,希望佢到最尾有機會贏返場
個結論係: 所有馬都係假😂😂
依隻都幾正氣
賭咩都一樣,賭輸左就係假,賭贏就會有路捉 有數據睇,總之唔好賭到影響自己生活就ok
係,尤其係成日開潘一點幾,其他就全部幾十,馬會正路都應該蝕到仆街
其實計返差唔多,都係睇個人興趣同實力。不過彩池制嘅好處係賠率去到最後先自動計好,唔會好似波咁買早買遲見到賠率郁上郁落而揼春

我真係唔知個rationale係點
總之孖寶,兩個箭嘴向下,下一場就會去馬(有機會)
再pair埋騎師王落飛就good fit
賭左十年,呢兩年呢個方法贏既機會係較高
我深信賭馬係假,所以我已經唔信分析
咩職業排位計算表果d我都貨過金
佢係好有誠意既,同程既往積有哂
但唔去馬就係唔去馬
點都唔夠幕後玩
賽後,潘頓表示,「包裝必勝」是日跑來較以往由他策騎時更為搶口。他說,坐騎的加速力未如他預期般強勁,在賽事較後階段的衝刺僅屬一般。他又說,賽後坐騎的動作感覺並非完全暢順。獸醫於賽後立即檢查「包裝必勝」,並無發現任何明顯異常之處。「包裝必勝」必須通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

人同馬都咁搶口 自勝者強都贏唔到
好似好耐未試過有大冧把馬贏過四歲三冠
咁既話係咪代表今年所有馬都真係好唔掂..
未必係既 氣泡上次逆風都放到賽績算ok
今日冇咩風加上內欄唔算爛 變左前置有利 再加上佢係單騎領放
前面返黎係正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞