自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(完)

536 回覆
744 Like 6 Dislike
你個故同羊格上次個故一樣唔係甜故而係有甜嘅深度故事 由第一個post開始追而家有d 唔捨得
嚟近我就year1 希望有hall 住啦

多謝你
其實我係抄鳩撚羊既,所以似
下次再出希望見到你啦
support

多謝你
樓豬我諗我估到你住咩hall啦
幾時出新故

咁都估到,唔會掛
出新故黎講,可能過1-2個月啦
我都係由第一個post追到依家 呢一篇真係好感動 睇到好心痛 呀信好似我其中一個ex 明明已經唔鐘意我但係不停咁搵我 滿足自己 嗰陣時佢一個電話我即刻仆出去 慶幸最後放低咗佢 但係依家岩岩又經歷完失戀嘅痛 好心痛樓主 你要好好咁放低呀信 令自己活得精彩 支持你啊樓主 期待你下個故 利申絲打 借朋友ac用
我都係由第一個post追到依家 呢一篇真係好感動 睇到好心痛 呀信好似我其中一個ex 明明已經唔鐘意我但係不停咁搵我 滿足自己 嗰陣時佢一個電話我即刻仆出去 慶幸最後放低咗佢 但係依家岩岩又經歷完失戀嘅痛 好心痛樓主 你要好好咁放低呀信 令自己活得精彩 支持你啊樓主 期待你下個故 利申絲打 借朋友ac用

多謝絲打支持
收到哂
無得住hall嘅我
睇完樓主嘅十個故
發左一場住hall夢
Thankyou
多謝樓主呢十幾個故仔 辛苦哂
身為讀者真係睇得幾享受

不過細細聲講句 如果樓主寫自己個故先就應該一堆臭雞先 有排俾人屌
:多謝你咁勇敢面對你自己 加油 唔好令支持你既人失望!
無得住hall嘅我
睇完樓主嘅十個故
發左一場住hall夢
Thankyou

我都多謝你鍾意睇
多謝樓主呢十幾個故仔 辛苦哂
身為讀者真係睇得幾享受

不過細細聲講句 如果樓主寫自己個故先就應該一堆臭雞先 有排俾人屌

多謝你鍾意

我當然知,所以放最後
寫自己先一開始就收幾百負皮,肯撚定
:多謝你咁勇敢面對你自己 加油 唔好令支持你既人失望!

收到,多謝
請問 404 not found.. 有無咩深層意義嫁?

我同佢既關係,我會咁樣形容
自己有住兩年hall 都係平淡咁過 但最後一年識左班幾好既floormate 都算係咁

我都覺得識到班好朋友係最開心

係咪city u hall ?

希望估得岩
忍唔住新post 再留言

睇完最後一篇同埋後記,個心那住那住
同時亦令我大學3年住hall 既回憶湧返晒出黎

雖然我無同ex攪野
但響我year 1都出現過一個阿信
追我果陣我講咩都會做
我話想見一見面,
就會由山腳跑到上山上面既hall搵我
真係見一面,佢就走
又會morning call 我,送我返學
果陣真係好sweet,亦都有問我去唔去佢間hall 過夜,但我拒絕左,因為怕會出事

之後突然間佢完全無搵我
電話,MSN,SMS 都唔reply...人間蒸發左咁
再見面就係響campus
撞到佢同一個女仔一齊
果個地方仲要係我帶佢去過,
只有我地department 既人先知既祕密基地

我SMS 佢問佢咁即係點
佢reply 一句sorry,你當我係衰人啦
咁就完左我地既關係。

果陣真係好hurt,好傷心
不過咁多年後我其實已經唔記得左佢
直到睇返呢個故事

唔同既角色,差唔多既故事
lm
自己有住兩年hall 都係平淡咁過 但最後一年識左班幾好既floormate 都算係咁

我都覺得識到班好朋友係最開心

係咪city u hall ?

希望估得岩

你講起,其實好想做個統計八大邊間u既讀者最多
請問 404 not found.. 有無咩深層意義嫁?

我同佢既關係,我會咁樣形容

絲打 你要努力 投入新戀情係最好既方法

無新戀情,都唔期望會有
Lm
唔關個故事但我真係好想搵地方講 唔好意思
我同ex一齊兩年 前幾日先散
雖然我同佢一齊時知道我地性格唔會行到最後
我之前都有心理準備散 佢話分手我都冇say no
但呢幾日我真係好辛苦 全個腦都係佢
而佢就好似已經同第2條仔好close咁
我唔知係唔係帽 我好想知 但佢完全唔應我
我好想知事實 好想佢話我知佢冇
但果真係帶帽我好怕我自己控制唔到自己搞佢地
我唔知自己可以點 我全個世界都係佢
而以佢既質素 想有人陪就有人陪
我竟然以為冇左佢會頂得順
好想死

呢段日子係難捱啲
加油巴打

我好唔想佢同新仔開心 我會好唔開心
我唔知點解自己會咁

仲記得以前情況同你差唔多
但我既 比你更差
佢地因為我相識 識左幾日 就一齊左
我去cool煲 佢係我面前搵佢
(之後仲要知埋d接受唔到既事
真係唔明點解咁多女仔可以咁蠢 咁隨便)
行屍走肉左一排 真係食多少少野都想嘔 覺又訓唔到

係好難捱 真係好難
旁人講咩都無用
不過當你經歷左最痛最低潮
自己就會睇開

加油巴打
有好多人陪你

Btw 希望所有女士都潔身自愛d
唔好咁隨便比人..
唔為自己諗 都為將來既男朋友 老公諗下
唔係接唔接受到既問題
係當佢地知左 會好唔開心

點樣可以撐得過個低潮?
我成個腦 無論見到咩都會諗起佢
睇到有趣野第一下想sd比佢
我唔敢想像如果佢地已經做左既話
我會做出d咩事黎
加油啊 直覺好準的小fans上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞