【又係你呀】健吾見陳柏宇《THE FIRST TAKE》疑意有所指:網媒鍾意吹大係正常

51 回覆
1 Like 48 Dislike
歌手陳柏宇(Jason)成為首位香港歌手登陸日本大型音樂平台《THE FIRST TAKE》的消息被爆出之後,火速引起外界熱烈關注,其演唱《你瞞我瞞》的影片於周一(16日)香港時間9時正式於YouTube上架,至今已有逾145萬點擊次數,更成為近日香港發燒影片第一位。陳柏宇早前於銅鑼灣與20多位粉絲一同見證這個歷史時刻,更直言睇到眼濕濕,十分滿意。

陳柏宇歷史性成為首位出演《THE FIRST TAKE》的香港歌手,也是繼內地女歌手蘇芮琪及台灣男歌手韋禮安之後第三位上該節目表演的華語歌手,實在十分威水。今次陳柏宇特地降Key,用新唱法演繹《你瞞我瞞》,雖然有部分網民認為太平淡且不習慣,但大部分樂迷都支持,稱讚陳柏宇演繹出一種歲月洗禮過後的成熟韻味。
呢條仆街當年鬧陳柏宇係「娛圈玩具」,佢自己連做人玩具嘅資格都冇當年同陶傑做《光明頂》口齒不清,講嘢廢到連執人口水尾都唔識呢啲仆街做大學講師係誤人子弟
返去屌屎眼啦屎窟鬼
刷流量啫,扮到眾人皆醉我獨醒,其實只係一件豬頭丙
樓主終於醒番一次
佢由當年陳伯同吳業坤爭獎就不停搞鳩人
做咩拎個屎忽鬼同過氣包皮風出嚟講
個怨婦依家走去痴nic chung
獨醒派又贏
咪撚貼條怨婦上嚟啦
唔止怨婦
仲白咭
有仇? 點解要鬧佢
而家坤哥過撚晒氣又唔痴人喇
收皮啦kin Ng,咁鳩叻你唱吖笨柒
坤哥黐返去無線隻沉船
軒公當年撐陳伯都俾佢搞
真係有仇
佢憎陳伯17年拎咗佢朋友偽毒坤嘅903最男
收皮啦陰陽人屎忽鬼
健吾
nic Chung 係咪成日同本小姐圍爐嗰班唔認自己係熱狗嘅熱狗??
nic chung 咪一撚樣係怨婦狗, 只係包裝好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞