係咪夠鐘搵淡淡精彩語錄出黎鞭?

152 回覆
18 Like 26 Dislike
縮陽史
我不是鏡粉
狗唔搭8
其實可以去旅行都上連登
不過講番啲樓跌,就唔係樓淡唱下,出吓蝕錢post就跌,係個樓市需要跌咪跌囉,唔係唔俾講⋯吓話!19-21買咗摸頂坐艇咪繼續坐,睇住啲遲啲先入手做供供嘅可以平買都應該開心。你哋樓痴全艇自住就唔好理啦,唔好咁黑心唔俾人平買啦
你係咪好驚?
我以為ccl 升番上190?點解班好友 講到自己睇岩市咁
其實唔洗睇CCL,因為有滯後
一手盤仲有過萬伙
新年後各個發展商敢推新盤出黎,仲要好多一Q清既話,就代表樓市真係會升
否則一二手供應長遠只會有增無減,需求唔會追到
到時想升都難
呢個好笑, 繼有VPN移民, 精神移民
仲有旅行當移民, 真正working holiday~ 做洗碗
唔係阿
啲樓淡係好撚黑心咁想業主燒炭跳樓供空氣,全家做雞去倒貼層樓先咁撚黑人憎
佢咪就係黑心淡囉~
我以為ccl 跌到落19?
又話港樓跌9成嘅 點解班淡友 講到自己睇岩市咁
2022定2023
加息既話西哥你d ftm都會跌架喎
更正:2023
啱啱一月未改到
唔一定
加息同減息,我驚後者多d
佢輸咗有捐錢 respect la
睇吓麥太保 手持黑卡但無錢捐
理解能力零分?喺英國唔可以出境去旅行?
去左邊度玩咁正啊?
Fed policymakers call for further rate hikes to beat inflation

Like Mester, St. Louis Fed President James Bullard, speaking with the Wall Street Journal earlier, said he too sees the policy rate rising to the 5.25%-5.50% range, and added that policymakers should get it above 5% "as quickly as we can."

根本5%係長期TARGET黎
然後有班傻仔拎呢十年八載既RATE CHART係到拉平均
Fed rate 5%以上
P有6-7以上都非常合理
加三次0.5就到
2月一定加,年中一次,你話9月前會唔會難講D
但最終都應該到6以上
你就好笑啦, 人又移民, 又去旅行, 仲24小時捕住連登出post
睇黎香港樓市真係傷得你好深, 搞到你要咁眷戀.
使晒D錢好返黎香港繼續交租喇~
見你話租樓嘅人唔敢去旅行咪去吓囉!你去咗未呀?
睇左了
唔加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞