[InSomnia]Dreamcatcher討論區(30) - 六週年後全員繼續~到底幾時有亞巡?

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有少少似
但樓上個IU勁啲 巴打加油train下
Train要好耐? 點解得15張咁少
似細細個睇咩霸道總裁小說d封面圖
因為15張係基本數
基本D人係15張圖,每張圖train 100次
共1500次
遲下應該會整verson2版,加入更多唔同角度同動作既圖
但都係等遲下放假先黎搞,今日搞呢個都搞左半日
可能遲下問下大家拎D jiu圖黎train
如果jiu成功train到似既model之後就到其他團員
最尾嗰張好正
係咪都會出現啲奇怪手指問題辛苦晒
五官比例出曬事
鼻短又變咗豬膽鼻 眼距太開
有係得再搞搞

好撚正
三封面點搞呀 

買哂佢啦小朋友先做選擇
佢簽售先咁貴姐
Kt4u算平啦
原價49000嫁喎
唔知首站今次唔係專有無平Link 
3本入面有冇分別?
正常剩係封面唔同
小卡random 其他一樣
SportsDonga shares Dreamcatcher will be making their comeback in May

This comeback is shared to be the final instalment to their Apocalypse trilogy
Dreamcatcher確定將於5月回歸

31日Dreamcatcher Company方面表示,Dreamcatcher確定將於5月回歸,目前已正式投入準備。組合將通過此次回歸結束Apocalypse三部曲的最後一個系列,完成獨一無二的世界觀。​​​
班女嘅Webtoon人設造型 
https://www.instagram.com/p/Cqc4JGurK54/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞