係巴士到急屎究竟可以點撚算??

229 回覆
1204 Like 28 Dislike
就咁嘅,

我呢啲住係大西北嘅on9仔,又要去港島返工,咁平時最舒服嘅返工方法搭巴士㗎喇。

但令到我最痛苦嘅係,我成日都急屎。

就好似拎住一個炸彈咁,隨時會爆。

今日朝早我就食完早餐,準備出門返工,係踏出門口嘅個一下一一仆街,feel能到個肚係到搞吓搞吓咁。

佢個種搞法係好狡猾。佢唔係大大力咁渣鳩你條腸有劇烈痛感嘅絞痛、而係輕輕咁絞兩下,就好似有人撳你門鐘跟住輕輕探頭探腦咁say hi ,下一秒又鳩縮返入去。

屌你老母呀

個刻嘅心情十分糾結,諗緊要唔要返去屋企屙屎。

但係對抗咗個肚咁多年嘅我知道嗰種屎意係咩料,時候尚早,啲屎都仲未醞釀好,坐落凍冰冰嘅廁板上面都係有排等,又唔知會唔會屙到。

唉算啦,我都係踏上咗返工嘅旅程。

一路上我都十分糾結,你地知唔能知道係呢啲45分鐘以上車程嘅巴士上急屎係幾能痛苦,佢一嚟料就真係搞唔撚掂。

有次係巴士到急屎急到背脊流哂冷汗,眼角標淚,有坐位都唔能想坐,因為我要企住咁夾住屎眼唔比啲屎bi出嚟。

我仲要係大欖個邊開始忍,仆你個街,feel到佢地係閘口準備開跑,仲話想返到中環公司先屙,真係痴人說夢。

我真係乜鳩都唔理,係西隧落車跑咗入九龍地鐵站嘅廁所屙屎。

屌,呢啲經歷真係不可一不可再。

點算呢?點算好?望住巴士到站嘅我又嘆咗口氣,呢刻我已經失去咗所以可以去廁所嘅機會。

我一上到車坐到埋位,坐底,屌你老母,個肚即刻隱隱作痛咁陰鳩你,但畢竟我經驗有素,我即刻放鬆個人眯埋眼準備訓教。

冇錯,係巴士急屎嘅話要訓教,其實我都唔能知點解訓教可以忍到屎,但又真係好有效。

首先要好似嘅中年啊叔咁擘大少少隻腳向後攤喺度坐,你絕對唔可以端前或者傾前坐,因為個個係屙屎最順暢嘅角度。

跟住要平穩咁腹式呼吸,慢慢進入睡眠狀態。

疲憊嘅我好快就昏昏欲睡,但仲有個隱隱作痛嘅肚仔好頑強對住我個腦發出訊息:「屌你快能啲去廁所準備屙爛屎啦你」

呢一刻,連屁都唔唔可以放。

成個腦就係要迫自己訓,訓啦屌,我好能攰呀,唔好急屎啦乖。

過程中都算順利,有幾吓Chok 醒咗,feel到個肚蠢蠢欲動,屌你我再訓。

就係咁,我成功咗啦,我醒咗啦。

啲屎意已經消失得無影無蹤。

等一陣返公司屙屎先。
屌樓樓上老母
日日屙兩次
著屎片啦
搭巴士真係好大壓力
認真答你
1.返到公司先食早餐
2.含淚搭錢,閪鐵幾乎每個站都有廁所
搭鐵
那來的屎.txt
九龍站廁所要行幾遠?

俾我就忍埋過海港澳碼頭落
0/10
冇驚喜亦冇笑點,重作啦
今日終於第一次喺巴士度瀨屎….
https://lih.kg/2716469

呢個我覺得好笑過英德果篇
食飯時間
幫手推推

冇乜辦法, 唯有打開少少個屎眼, 放少少屁出黎減下壓
咁我唔食早餐算啦
西隧落嘅話,急跑行二三分鐘都行到
但真係忍唔到屎
完全封鎖
用飯盒
放屁出嚟就忍唔到啲屎
唔食早餐真係好緊要
一食咗就刺激腸胃蠕動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞