Rolex / Tudor討論區95 (置頂有QA )兔年越買越有

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想請教下116710BLNR同126710BLNR有咩分別
新版126710BLNR係6點鐘標記下面嘅“Swiss”同埋“Made”兩個字之間 加多咗一個小皇冠標誌落去

機芯方面,新版126710BLNR採用咗勞力士自家研製嘅Calibre 3285自動上鍊機芯,動力儲存70小時左右,比起舊版116710BLNR嘅3186機芯足足行多咗22小時,加埋防水深度達100米。
Thanks
咁大個錶盒

警員在被捕男子身上和居住單位檢獲多部電腦和手機、13隻總值700萬元的手錶、價值100萬元的首飾和手袋、市值6萬元的波鞋,以及7萬元現金。(朱永倫攝)
rainbow
Supreme 衫, Yeezy , Nike Sacai , Jordan
全部過曬氣
一身bathing ape 加隻金勞就係我
大M牛世一
仲有灰盤會唔會易啲
咁撚串
舊刁有
點解呢期標尿哥好似過街老鼠人人喊打咁
條友不嬲都過街老鼠
尿標哥完全唔識錶禁滯都可以開YouTube channel 笑鬼死
拎完肉再寄賣大賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞