其實姜濤冇既野 AK全部都有,AK有既野 姜濤好多都冇,點解反而AK只係上弦5?

156 回覆
1122 Like 108 Dislike
唔講肥姜 我覺得皮皮個樣工整過佢
根本上佢成隊得嗰三條友係有資格賣樣
frankie個嘴好怪
ok啦 佢係鏡仔裡面個樣無野比人挑剔到咁滯
鮮你老母肉
家下整雲吞咩
AK、Lokman、Stanley 應該值得更紅
反而姜濤越嚟越hea令人失望
Solo 畀晒力團歌就勁hea
Anal 就係老闆娘咩資源都優先
你點知姜係處男
咪玩啦,姜濤個鼻有乜可能會靚過ak呀,就算係瘦姜,佢五官都唔夠ak精緻,佢係贏星味同乖仔feel。
stanley都叫得到佢應得既野啦 咁多劇拍
唔通想佢拎埋音樂獎咩
ak個鼻先最正
你都唔識野天然高鼻先會有骨節 男人鼻有骨節更加型
anson lo個鼻先又假又柒又令人作嘔
唔好話扑野
直頭話拖都未拍過
Anal Lo個鼻真係勁撚肉酸
舊假體就嚟撐爆啲皮膚咁
AK ,LOKMAN, STANLEY拍劇幾好睇, 希望佢地再努力D!!
可以係將來電影圈見多D佢地, 唔係做二打六而係可以做到擔正一部戲嘅戲份!!
人地個市場都唔係你地班連燈毒撚
因為姜濤未肥之前個樣好岩D師奶
D師奶當佢係個仔咁支持

恭喜姜老師先啦 又攞兩個大獎,實至名歸
呢個世界就係愈多人討論就愈紅,你睇連登其他藝人加埋嘅po,都唔夠姜b多,就知佢有幾多人間接捧紅佢。
AK會約fans開房唔夠純品班姨姨唔鍾意
烏龜獸 麻雀獸
姜b 有 處
啲師奶好似係鍾意佢造星嗰陣夠pure夠true
Anson Lo紅過AK先無天理
除咗跳舞 AK明明屌打佢
天然靚仔>後天濃妝+逗號髮型
可能AK真係衰在太mk
同埋AL靠大叔的愛一炮而紅

利申:非鏡粉
最重要一樣

AK:冇肺
你錯 我地姜逼逼 依家係用肥腫說話行走的豬
佢真係巧打耳呀 身高就啱啱好173 矮小敦厚型
唱歌就:let‘s go 掃掃掃幾句就已經屌打其他人啦 洗腦得黎又夠瘋狂
我地姜逼世一
佢好撚勁㗎佢
好簡單
你會想幫肥姜含撚定AK含撚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞