[MY] aespa 討論區(12) 2023 CB大發!!! ~ 3-4月#首次日巡黎啦*

1001 回覆
8 Like 7 Dislike

話說 前晚比我夢到Ryujin同Karina💝,好幸福呀

Ryujin個個係恐怖夢黎,不過唔記得了

不過臨瞓醒前一個夢,比我夢到Karina💗。

夢入面我係港鐵職員,早上坐巴士去站返工。途中經歷好多事,example 上錯巴士, 搵唔到站呀。

到我終於上岩車時,我手上多咗對筷子。
有位同事 坐同一巴士,佢手上有一支筆。

係個時,(夢入面)我記得有大師同我講過,揸筆=文人;筷子廚師。

所以一落車,就問同事可否交換。
咁佢緊係唔想,所以我死纏爛打問。

當我地行緊去站 + 我狂問個同事時,Karina💝 係我地右邊超越我地。好記得佢係著白色長裙,牛仔布外套。勁靚女!!!!

不過支筆重要啲,所以我繼續問。
當我地去到個站時,有啲防暴警察係個站到,入唔到去返工,之後就醒咗。

我愛❤️‍🔥Karina

❤️‍🔥

.
.
.
.
.
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞