[網球] 澳洲網球公開賽 2023 (1)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
不敢苟同
以前法網好fit都係建基於澳網都打得有番禁上下水平,都叫入到八強左右

今年由熱身賽開始打既水平同而家既梅蛇應該差唔多

我就覺得兜既career achievement 應該到此為止了
哇 捉鬼ching移到民未?
始終都會有呢一日既 睇得一場得一場
兜豬了
唔開心
上年如果唔係細佬拗柴 我覺得應該4/5set輸左
Ruud太俾拿度食住 個決賽先咁輕鬆 如果換第二個top 10都未必夠打
睇返break point
Ruud講嘢完全無大志
入決賽已經心願了
拎隻碟仲話要開心到放係屋企
難怪法網都輸到咁

美網執到個set可能都仲有鬥志啲啲
好反感
俾佢入到R4打大屎忽都唔得未計屎梅
佢輸咗美網都係講埋啲差唔多嘅嘢
Number 2 is a good number

輸比joker時又話咩好開心幫人成就到歷史

零霸氣
好符合佢個靚仔樣 由外到內都係冇咩氣場
佢真係 Humble 到一個點係毫無皇者霸氣
傷住打咁多年

有得休息下米幾好
等陣法網就唔傷奪冠
有預感Emma 食bagel
膠芙咁樣慢慢打上去好過艾瑪一嚟就贏gs
上年3月尾傷肋骨之後休息6星期復出
拎左法網之後到溫布頓又到腹肌傷..真係五勞七傷
希望今年衝埋最後一屆法網
其實兜上年傷完出嚟真係廢咗勁多,打法網對細佬都係高水平,但已經係捱番嚟既感覺

到復出打硬地完全暴露年紀大既弱點,廢老靠開波同上網打到2019 USO係叫做最後一年有表現。兜應該可以靠經驗同鬥志打到法網QF,之後就真係睇簽表,打Ruud + 波蘭仔就有機決賽,打祖打梅打屎都應該撐唔住
係咪我問題
覺得英國emma幾靚
Very likely
你問題
其實個樣好一般姐
可能打波叻啲人會覺得charm?
梅換細牛就差唔多,梅打泥一般姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞