有冇人用Pixel 5a?睇Reddit好多人突然死機

79 回覆
3 Like 3 Dislike
4XL都死?
親生仔我用過 5部 Nexus One, Galaxy Nexus, Nexus 5, Nexus 5x, Pixel 2
N5x同pixel2用左年半後中死機loop
N5夾埋做後備機時間3年左右又係中死機loop
N1同GN就好啲,用到退役,但放埋一邊太耐已經叉唔到電
部Pixel2死機後買左部cheap機紅米note 5 pro, 用左年半漲電,換電後做後備機到而家4年幾,日日睇yt操作正常
唔會再用親生仔
三叔中階機係倒退緊
上代A52s都仲好過佢
買pixel 6/6a/7 好過啦
用支機就唔好咁大聲講出嚟啦
A5x用自家U,即刻冇興趣
A52s 用s778g 所以先值得買
A53之後轉自家U真係搞唔掂
其實A50 A50s A51一直都係自家U
係A52s個年益你咋
後備支機粗用有乜問題,壞左唔肉赤
我正機用iPhone同An旗艦又洗唔洗同你交代
低能仔
冇呀 繼續用啦
紅米世一
用緊 pixel 5, 希望冇事
其實都算係pixel通病
pixel你點flash死都可以救番 但底板收皮就......
pixel4呢一代仲要冇得自己換底板
應該係話放左粒titan m入去既pixel都冇了
利申: 用左2年半既pixel4死底板
唔差在用埋國產unisoc啦,平靚正添喎
手執牛屎踩鮮花真係唔知你曲定直,仲要吹到cheap機正過旗艦
成編野講咁叉多部機
一up支那機就變晒重點
你google下我講果幾部親生仔有幾多人中dead loop先啦,我換pixel 2就係因為n5x中dead loop,點𨶙知用年半又中多次
咁既鮮花?你買到夠啦高質聰明仔
通關啦 返上去啦
Block9你條白痴
補充返
係pixel2死機後真空期攞返部n5出黎用
唔夠兩個月死𨶙埋呀,同樣係用用下自動reboot後無限dead loop呀屌你!!!5部親生仔三部死法一樣!!!所以我睇到呢啲新pixel死機po一啲都唔覺得意外,純粹分享我既經歷
近幾代最穩定最抵用嗰部都出埋事
其實要5g黎做咩?3000樓下啲機粒chip都load好耐
samsung 冇事
用家問題
Pixel 唔會有問題,呢個係連登共識
只要你部電話,每日淨係開一個鐘,返到屋企放入雪櫃就OK
今日到我了
唉.......似乎係死症
pixel隔一兩代一定有部伏機
啲相都算
最hurt係隻打咗半年嘅game冇save
Reddit話係底板問題
下一部機唔知買咩好了
結果我買返部三叔A53

pixel 要過下冷河
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞