[AROHA] ASTRO 討論區(74) - 續約(4/6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
好揀唔揀,揀霉團
阿石仲未續,可能係最後一次消費霉團啦

每日一問,朴敏赫你幾時續呀
呢排連掉西瓜都引唔到佢上水呀
簽售抽呢團問佢呀哥去左邊
睇嚟要燈燈佢
牙石續約 霉團唔解散 我切
留名等睇
鳩估會閪面唔覆
"屌你消費我呀哥"

賭很大
作品名:彬叔賣產

作品名:狗飯

作品名:薯仔麵包

作品名:臭腳
https://www.facebook.com/skechers.hongkong/posts/pfbid02VPYVEBfc2AVTTXmgw8XTq9BmKgjUNEUq38VcXsKoQXLv1EvopgLq6titG9CXe7EZl
【🎉SKECHERS x 車銀優主題月曆‼️限量登場✨】
SKECHERS x 車銀優主題月曆限量登場到指定SKECHERS門市,當中包含6個車銀優獨特造型😍!限量贈送,粉絲們快來把握與銀優共度2023年的機會!🫶🏻
📆由2月2日起,凡於以下指定SKECHERS門市👇🏻購買任何一對Workout Walker鞋款👟,即有機會免費獲送SKECHERS x 車銀優2023主題月曆乙個*!
SKECHERS指定香港門市🇭🇰
📍大埔超級城C區2樓575及575A號舖
📍奧海城2期UG層22號鋪
📍屯門市廣場1期2樓2197B號舖
📍將軍澳Popcorn商場1樓F06鋪
📍九龍灣德福廣場二期3樓302-304號舖
📍銅鑼灣啟超道6號地下及4, 6, 8號1樓
📍九龍深水埗深旺道 28 號 V Walk L2 樓層 L2-87及88號舖
📍九龍旺角花園街43B號地鋪
📍尖沙咀海港城海運大廈二樓 OT 232號舖
📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓340-341號舖
📍沙田新城市廣場1期5樓506號鋪
SKECHERS指定澳門門市🇲🇴
📍澳門板樟堂街28A號舖
📍澳門威尼斯人®度假村酒店威尼斯人購物中心大運河街2212舖 (No. 843)
請繼續關注我們專頁@skechers.hongkong ,緊貼車銀優與Skechers的最新資訊!🔍
*每次消費只限獲贈月曆乙個。數量有限,送完即止 。SKECHERS保留最終決定權。
#SkechersXChaEunWoo #SKECHERSHK #ChaEunWoo #車銀優
花生都玩VIP
VIP 165000韓幣
經濟 121000韓幣

VIP特權
1) 睇彩排
2) Goodbye Session (完場同花生面對面打招呼)
3) 特別小卡(1種)
申手黨
我想問VIP 係咪企位?

今次全坐位
F1 F2 加埋其他區淺藍色位都係VIP
湯巴
霉團啫
唔值得賭咁大

湯太快d拉走湯巴
正!
坐位岩我依d老嘢

但冇5期會員
我應該可以係屋企了

得3000人一個場(?)
連唔係vip位都可能買唔到
廢社真.撚狗 5期就嚟2年
定佢都覺得唔會有飯新入坑
普通位應該仲有嘅
VIP真係唔知
被逼害真

文氏兄妹

360度花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞