[日/台]貓咪大戰爭 (69) 建議誤中嘅試下開post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
機器子高唔高LV,佢對黑耐打遠程可以生存好耐

冇光女神,用暗女神都有啲用

我用兩隻貓頂線,跳跳+拉麵就夠頂 拉麵可以快速殺鋼鐵果隻野,以前未夠勁果時我仲會睇情況見出鋼鐵就出貓飯團去幫手殺同頂住
機器子同暗女神得30 咋,我試吓出返拉麵先
再唔得試吓四灰出晒d 超激之後開電腦之前兩次巨大max 都係咁過
有機器子就用三階啦,本身都夠高血頂到海馬一野唔KB
有幾多個60呀
土豪國雄時空神黑魔女3階機器子
雙牆衛星1階地藏真田
西表島
我初時唔夠打係龍宮+機器子1階 磨過磨到疊第二隻
今次河馬一早出 可能唔夠錢
你有邊幾隻係40lv或以上架
唔夠打,開金max+康康殺開場兩隻黑狗可以滿錢
係囉一開波就爆出黎,最盡先得11000 蚊
龍宮45 黑凱61 其他藍眼、時空天照50
海馬只要噴中黑凱一次就會loop 到死為止
我會prefer盡快秒河馬
衛星雙牆唔夠lv坦一下,遲早實比河馬個溢出射程玩死
不過後排真係好易比黑海馬狙死有暫停炮可以用
哇 你課金黎?台版61
路克呢 善攻應該都好用
不過都係要夠lv
我自己都係唔開道具用特急
路克 皇獸 光女神呢d咪無事
路克冇問題,反而係皇獸成6000蚊行得慢比黑海馬好快搞掂
皇獸高lv嘅話咁厚血唔驚啦 硬食殺埋海馬都得
有微課呀,最近買咗幾次升100 rank 嗰d 暗貓眼跟住之前打到一粒我5 次中藍眼都係on99 做做吓嘢單抽中
真係開電腦過多一關,19 20 下次先20 個max 用撚晒了
白無垢得唔得
kb太多 需要D技術先可以唔俾黑海馬屈
利:聽人講+紙上談兵only 哪有白無
fate強襲真係簡單 入金閃閃無風帶猛攻就過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞