圖奇又有花生食 麗姐開埋名還拖

843 回覆
311 Like 52 Dislike
香港圖奇文化 有咩事都入太子數
太子麗子 快d結婚 永結同心白頭到老
玩得直播,唔係有人包都係淫亂架啦,
當比較正常果個悠校長都出事,呢堆老泥妹點會正常得去邊
見得下人唔比係個雙面人
算啦打和啦
KFC有月巴 太子有麗姐同我
外表差得幾多

雖然嚴麗係醜樣 但月巴都唔係話幾好啫

唔計IG啲P圖
撇除上面所講,對波都係其中之一
太子真心勁。可以食咁多女。。。。。
講真 你中意林奠最好
聽講太子係gay佬 想比觀眾奶lin頭
兩個台都冇訂,但麗子玩RP有睇下咁
唔是今次都唔知邊撚個月巴,不如收收皮先?
紅啲先再出聲啦不如
最撚慘係成日比人當魚水,請食放題比人屈到食最貴個個餐
咁大波 係人都想奶
雖然太子食盡所有女 但依然都係得唔到最想擁有既愛麗絲
已經有位will大哥 預約左
聽講太子m底 想抽打太子
敏仔
唉,明眼人都知太子當麗姐水抱
我哋觀眾都廢事出聲
最初佢兩個都好地地
唔知係咪有一排唔抵得個個嚴雅麗收到好多donate
成四十幾萬貼哂佢成間屋裝修 又有觀眾幫拖 整下呢樣個樣
之後嚴麗每個月都收入大概十幾萬 而家已經有多一個單位
到而家仲有成班水魚係咁磅水比佢洗。 佢本事既 無樣都可以係直播界闖到少少名氣

就因為呢D微不足道既事之後 月巴就眼紅成日借D2 JER住佢 連LOL都無一齊打了 。

而家嚴雅麗,有幾個單位月入幾十萬 講幾句野就值百幾蚊HKD ,而月巴你仲活係自己世界 想知佢點解咁有吸金力咪請教下佢LOR
真係,應該學BRIAN CHA 開班教人
點樣無樣無才華可以月入十萬上車
救助萬千少女
我係裝修公司 唔知點解每個單位個衣櫃都特別大
太子識再多嘅女咪又係一個都留唔到係身邊 到最後都係做傻閪連朋友都做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞