[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2023討論區(73) 網絡孤島不再暨有人識打入神台 - JFFT年宵正式開始

1001 回覆
10 Like 15 Dislike
唔撚係扮專家
先唔講我係咪你所講嘅去得一次
我有撞到過呢個情況 係咪即係代表有可能呀?
我夠有做足research啦
佢show啲數據話唔忙碌咪又係一堆堆學生塞撚住哂?
而家邊個扮專家呀
係呀有可能聽日無人去 得佢地幾個包場呀 有可能
onL79
屌那西乃木巴個個post講親日本就黃色大字大人 賭波 應援 jfft post都撈埋
平日嘅星期二四一定最鬆動㗎喇放心喇

不過usj 唔似tokyo Disney咁有自己app無咁準掛?
最後關園前兩個鐘
係真係快既
但正常人應該唔會六點先開波玩…
含少咁撚型棍
我極少入黎
頭先見到上熱門所以入黎睇下
而家一月閒日係收19:00

今日USJ BOT資訊
≪本日、1月25日(水) #USJ #ユニバ 混雑状況≫
★晴時々雪
★開園時間 9時20分 (公式10時)
■混雑度 『大空』
雪でJR運休続出
任天堂エリアは整理券、16時頃よりフリー入場

依幾日好撚凍, JR又停下駛下.
頭先少人到下午4點開始連MARIO都可以自由出入
估計聽日都係

≪明日、1月26日(木) #USJ #ユニバ 混雑予想≫
★晴時々曇
■開園時間予想 9時15分~45分 (公式10時)
■混雑度 『大空』
任天堂エリアは整理券、夕方よりフリー入場

所以聽日朝早8點半去排隊, 應該可以頭隊玩MARIO賽車

琴日主要得3個GAME要排長龍

1) MARIO 古巴挑戰賽車
2) 飛龍
3) 哈你波特出面果架小朋友玩既30秒早洩過山車 (係出面果架唔係入面果個, 入面果個而家無人玩)

MARIO朝早玩, 另外2個避開中午多人時間, 留番最後2個鐘先排, 姐係4點半至5點先開始去排, 就會快好多玩到
其他既GAME任何時間都可以排, 唔會等好耐
不過聽日去好蝕, 咁撚柒凍, 芝麻街D可愛既短裙高中妹妹一定唔見晒

如果床哥睇到PO, 勸你玩完MARIO狗衝去買MON HUN炮谷筒
4日前先新出, 日本都炒貴一倍
你拎番香港賣3倍都有人收
Respect
日本只要留係室內就唔凍
好撚癲
冇人訓過龍
竟然順利出發
翼蛇同床哥玩Mario笑得像個孩子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞