達拉斯小牛 Season 2022-2023 討論區 4

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
係網kd 都好多時間攞住個波啦
irving 好似對艇個場先出到
Doe doe 一切順利
想問當值要抖幾耐
我覺得換KI番泥清人工都好⋯

但屌你老母係咪要出咁多pick咁換呀⋯⋯⋯
係咪咁驚clippers爭贏呀
Nets咁心急要換走佢

係咪無得傾中間要nets食THJ/ Bertans呢

但問過doncic, doncic同意咁樣
唔洗出木/綠仔算係咁睇reddit話我地如果將23比左紐約人個top-10 protection抆走就可以trade 25同27年frp 我估deadline前有機trade多個返黎
呢個應該係我唯一以來讚嘅good trade
希望之後有後續
Doe doe
自己養出嚟嘅都要送走
送走doe doe都唔緊要
但而家講緊榮叔想走又得返半年約 網賣唔出就一定會蝕到仆街 咁點解我哋要用doe doe + dvd再加2個pick
換佢返嚟
佢已經見底啦😅😅😅
對獨行俠來說,休賽季能否跟 Irving 續約當然是交易的最大關鍵。

Irving 在賽季結束前只能以兩年 76M 續約,如果等到休賽季正式成為自由球員則可以簽到大約4年198M。

據說他要求交易最主要的原因就是籃網不願意給他頂薪,既然是這樣,他在賽季結束前就續約的可能性非常低,這是獨行俠必須承擔的風險。

其他資訊跟想法等等整理一下再寫。

https://www.facebook.com/100063806185396/posts/pfbid02YhyVmvzCghXMshBiQ1Yr3xfhrqWdLcJbWxWxQxftwT4PJdMJLnDybJqt2Rwf9BaRl/?mibextid=uc01c0
倒返轉 我地唔咁出 都無籌碼
䫤唔係幾捨得dwd就真
dfs已經跌緊所以無咩所謂
其實係佢地心急
點解唔屈佢地

反而我地送pick又唔叫佢地幫手食THJ
我覺得大極都唔夠當時kp
依家要破死局唯有咁
唉真係唔捨得DVD

但Doncic捨得無計
真係無人知會點玩嘢 但睇訪問同肥仔關係好似唔錯
問kidd有無戰術好過
等住kyrie唔續約
仲有無trade呀⋯⋯⋯

仲有d Bullock THJ Maxi喎
其實真係無所謂
戰術不就是2個控球手無限單打了嗎
送咗倆個即戰力加首輪,換半賽季冇所謂?
早輪仲個個屌佢,而家又話唔捨得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞