3hk 定 smartone

41 回覆
8 Like 36 Dislike
其實我覺得個個台都有好有壞,真係睇番自己出沒地
唔使揀一定係smt or 親生仔birdie
3就食屎狗,去到元朗市中心load空氣
除咗真SMT未用過外, 其他都用過哂咁滯, 包括聯通 ( 當時係pccw+3network) , 電訊數碼。
因為當時係波波sell屎所以幫自己開單兼試用, 一開始有mobile就用到而家。12月續約前已經睇咗諗過成2個月續約定轉會, 雖然係2奶, 但唔想多廣告都唔想轉咗仲衰過以前, 所以都係用返波波mobile算。
除非出機, 否則我一定唔會用3。我都唔知點解
張圖 2010 年,有冇張新啲
薄餅幫自己開單唔會炒?
csl地鐵最順
3多人去嘅地區都收得幾好
元朗廣場冇問題喎 仲要已經係最cheap嘅sosim
地鐵沿線黎講smt先係收得最順個間
係咪調轉左
轉3萬能卡
如果3喺地鐵真係咁順,你就唔會轉去smartone啦
SMC 係貴姐,但用佢上網我就無咩投訴
3就反而窒啲

利申岩岩完約由SMC 4.5G轉3 5G
未到FUP姐
咪撚再嚟SmarTone呀!已經差咗好多喇

收兩格都好順 算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞