new jeans出現係見證blackpink twice嘅完結

45 回覆
51 Like 16 Dislike
就係貪佢夠嫩口
本身都鍾意ive 但自從新牛嘅出現 就動搖唔到對njs嘅愛
Idol Group songs with most Perfect All-Kill in history:

1. #BTS, Dynamite — 610
2. #NewJeans, Ditto — 263 *still counting*
3. #BraveGirls, Rollin' — 262
4. #BTS, Butter — 257
5. #iKON, LOVE SCENARIO — 204

真係monster rookie
最近仲要辱埋華,更加要支持
nj啲舞係幾好睇
但有時覺得睇到有啲亂 跳得好似好趕咁
lm

覺得唔駛踩低邊隊,有好野自然想睇

Itzy 講跳舞贏哂
兔年梗係要做bunnies
跳舞lesserafim都唔差
見到Ive咁唔爭氣真係有啲sad
啱啱掃哂啲大獎 更加擔心佢地會一朝得志
全靠yujin同liz令我有睇佢哋嘅動力
連Charlie Puth都鍾意佢地首Atteontion
啲歌幾特別幾好聽
但唔覺邊個好靚女
邊個係門面
左邊好難頂,成隊最鐘意係佢
呢個version好聽好多其實韓國女團係咪好少呢種live band嘅版本?
Haerin
見歐美音樂宅推介先識,ditto同attention好正
好耐冇聽過唔係四不像拼貼編曲/印度神油躁音嘅主流kpop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞