[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (35)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
屈機…

第2次培養
都係唔明d卡點組
同埋係唔係每種2星馬都練?卡主線話重覆馬
你重好過我
有埋一口氣
用咩卡組視乎睇下你想隻馬跑咩比賽
以URA劇本為例
短嘅就基本係3速3智
中長嘅基本係4速2耐
視乎返隻馬有咩加乘,如果練小栗帽有速加乘,咁咪多數帶3速卡已經夠
如果練皇帝耐20%加乘,有啲人分分鐘帶1張耐就算
明白
因為一開始新玩家就唔好理係唔係SSR 砌夠速耐智同R人地5突ssr卡就培養?
同埋所有石都all in 卡 唔抽馬?
我帶15耐3力
袋住先
咁快練哂之後杯

我仲玩緊1600父輩
得一張有用
咁可以刷咩
依家呢個時間無咩好抽
刷到小北就算啦
之後儲石等3月小北複刻補滿
順便補埋SR就差唔多啦
依家係痛苦啲
我自己用2星力種馬+借友人練咋
馬可以抽下既,你鐘意隻馬岩J就可以抽
始終呢隻係養老婆game
如果你真係0課,又好介意強度
咁就等到勁馬出先抽,到時連登實有巴打提

卡我建議你留返d石之後小北池復刻先抽
目的唔係單純突爆張小北(做到最好)
而係令你補返d實用既SR卡
我見你卡池d SR都唔差,大和/榮進/新光風/福來都好常用
亞馬遜/波旁/太陽/多伯偶然都有上場機會
到時你儲到兩井(一井30000石可以補底換一張當池既SSR)抽晒
我諗有大部份有用既SR卡都有,歐洲d甚至滿突

依家青春杯中短距離都係速智加人地理事長代理
上網睇youtube會詳情易明d,一句到尾SSR未必勁過SR卡
補充一句,依家做半週年任,做完拎到張SSR自選揀小北(一突)
到時復刻一井出到兩張,基本上3突都夠用

又要練過
自選完仲可以用埋三個星期後既突破石
都係練牙帽姐
領頭兩隻不變
咁即係所有2星馬都要練 咁就可以用係所有比賽同主線?
咁例如呢家URA培養 都係用人地既滿突小北 自己用其他速卡代替
但係青春杯就用人地既滿突既理事代理
同埋呢家全部都係玩青春杯?定係URA?
直接玩青春杯係無問題嘅

直接玩青春杯
用小栗 係唔係3速2智 +人地代理事 培訓住先?
諗緊淨低練居中船定追大進

重新玩過 玩URA 第一次培訓 係唔係咁玩?
小栗帽要留意嘅係第二年尾嘅有馬紀念
就咁睇數值嘅話就係你過份集中係速度訓練而忽視左持久力訓練
可以試下速智+代理摸下點玩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞