究竟姜濤黑人憎啲,定係AL黑人憎啲?

22 回覆
69 Like 80 Dislike

梗係姜逼
死基佬AL
個人覺得死基佬黑人憎啲
姜糖黑人憎d
姜狗反超啦
啲神徒咪一樣都係垃圾鏡粉
小朋友先至要揀,Why no both?
重溫一下AL嘅神之嬌喘
0:46

https://youtu.be/xYe4cS7FolI
講真我對呢兩個人都無乜感覺,唔會鐘意亦唔會僧

但一定要兩個擺埋一齊比較既話,我會情願睇AL多過姜濤

姜濤根本好似一半超人入面既king咁,每到關鍵時刻就會扮哂野,出d奇招蒙混過關,唱唔到live就扮下喊,一係就好high咁鳩嗌幾句,事實上個人就真係無料,純粹好運。又要誇下海口要做亞洲第一,其實咁講唔係問題,但重點係鳩up係自己又唔去增值進步下。

AL衰乜其實都唔洗多講,唱歌又鳩嗌,樣又假又膠。係我眼中最少佢係跳舞方面係叫做真係識跳,跳得勁唔勁見仁見智,但至少你要佢出黎跳隻舞,佢都會做到出黎比你睇到先啦係咪?

但你叫姜濤出黎正正經經唱首歌,佢都係做唔撚到,次次剩係識搞呢搞路,一係就懶high一係就博同情
佢唱緊咩?兒夜姨野?
計聲底
AL尚算厚實
好過姜bb聲
姜濤岩岩出道個陣都仲還好
係之後愈黎愈暴走明明自己無料又懶係有料咁想學人搞音樂
鏡中鏡依類曲 好明顯唔岩佢唱唱到鬼食泥咁
唔好講係叱吒到嘅表現 就連聽MV都覺得好撚難聽

同埋佢份人咁脆弱真係唔岩係娛樂圈到撈
反觀AL無論啲連登仔點鬧 都照樣工作要好似佢咁厚面皮先岩娛樂圈

姜濤真係早啲退休把啦
其實都一擔擔
Why not both
最好一獲熟
AL 去做搞笑藝人或者dancer 都應該幾成功
唱歌好心唔好再掂, 冇音樂天份就收檔啦
AL 把聲厚條毛咩
面皮就夠厚
你咁講
十二個入面好似得佢無一技之長
一定姜濤
唔唱得唔睇得
打波又冇品惡意撞鳩人
https://www.youtube.com/watch?v=fKPxL_Kw6Cc&t=61s

打和啦super
edan 乞人憎 多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞