[早霸王]你知道唔知道有人掛住你(71)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
永遠懷念孔慶慇,marco
條友好撚懶,人哋諗播乜歌都算,
做music show可以冇music flow亂鳩咁播
一日有森美都唔放棄個節目,森美係早霸王嘅靈魂
條友好撚無品
有時會同步播d on9 音效搞鳩d 派台歌, 搞到首歌係聽唔清楚
不過無聽條on9好撚耐
music show 得返rthk 新城cut 走左
逢星期六江慧楓既一切從音樂開始幾好聽嫁
佢一至五0030-0200嗰個節目都好聽
我即刻諗Leo 阿bu會唔會返嚟
co爺又入mode
姚總唔會啦 佢自己同迪奶灘叔搞三叔公園仲開心
姚總去環遊世界zoom 住開mic 開心過返黎俾森美食住啦
而家三叔公園雖然佢都係777 代表,但係都無以前咁似做下把位
CO爺走,我唔撚想聽YY呀
佢唔似CO爺嗰種會jer住森美,但最後會俾番森美戴番頂高帽笑下就算
個YY好小氣,已經想像得到佢同森美日日認真嘈,好撚煩
江慧楓好有心做,深宵節目經常播訪問,同埋啲playlist一睇就知好有心機鋪排,冇因為凌晨就hea做
凌晨聽music show就係應該咁舒服
咁點解要走
平時返工聽早霸王,有co爺的日子時間會過得快啲,未想像到co爺走咗之後點捱,又或者仲聽唔聽

雖然仲有一個月先走,但個感覺都唔同了,覺得好似有啲sad咁,咁講好似好誇張,但聽咗咁耐同埋marco真係可以令我笑,好唔捨得
Confirmed?
有種就搵細so返黎做
我想睇marco vs yy 月尾前可否實現
Marco幾時last day
森美放完假返嚟
無洗頭水
咁都贏到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞