老老豆豆 就咁睇trailer 2套賀歲片都伏伏地

43 回覆
15 Like 4 Dislike
https://www.instagram.com/reel/CnBSVpIhSlZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/reel/Cmx0lsoIaPc/?igshid=MDJmNzVkMjY=

毒舌大狀一時喜劇mode一時正劇mode,唔知係玩野定係見正義收得先轉mode,睇完飯戲覺得套戲拍得好完全唔係因為子華,而係其他角色,如果要子華講返伸張正義台詞,好大機會變返幾年前個類𠝹凳片

另一套就更加無厘頭,又返返去十年八年前on99得啖笑既賀歲片

睇黎香港電影真係得個虛火,同樂壇一撚樣
賀歲片=智商稅
唔係唔想撐子華,不過佢呢套戲好似真係宣傳得有d多
子華d電影冇一套唔係伏
今朝超神經個網賣merch 都lag到仆街

軒公 煨sir Kaho 苑B 阿正

呢期最hit個幾個放哂入去

應該大收
同子華神五五波
飯戲算最唔伏,伏係伏在好多人吹得佢太高,不過整體係還好既
同以前家有喜事個期邊個紅就放邊個入去有咩分別?
正常人對賀歲片不嬲都冇咩要求,志在on99開心完咪算,唔通賀歲檔仲睇正義迴廊同明日戰記咩
毒舌定位唔係賀歲黎
係片商死要呢個檔期上
飯戲有張繼聰王菀之…其他人幫下手帶住
黃子華自己一條友都係搞唔掂
有dee gor就會變喜劇,點睇都唔似
balance到
你個名...飯戲有你帶住就真,套戲冇左你立即唔同左觀感
明日戰記正路喎
呢套都有吹大成份,係睇在佢咁有心搞cg,香港唔會有第二個人咁搞
安樂定邊間?想食住飯戲個勢?
超神經係改篇韓片XXX 2KM, 即係台片詭扯
詭扯都麻麻地, 唔知個故事有咩特別, 改咁多次
詭止新片黎?未聽過拍改編戲咁過癮...
台灣片, 香港無上, 不過D+ 有
原版故事攪笑+故鬧+靈異, 可能就係睇中呢樣
一句講晒即係膠片
睇呢個認真版trailer會唔會好少少?
https://www.youtube.com/watch?v=DYJ828h8k4M
純粹覺得facebook之前先比飯氣洗完版,呢排又比毒舌洗版,攰啦
呢個trailer睇落套戲好認真喎
賀歲片不嬲鳩
想睇認真嘅香港電影
宜加去睇正義迴廊咪得
年三十晚應該開開心心過新年 上套毒舌大狀咁認真既劇情片
睇黃子華就係要睇伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞