拳願奧米加集中討論區 55

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
初見自己都可以食到兩下龍彈,最後係靠高踢先暈低,更何況比初見強嘅黑木,更加可以至少承受一下,然後再分析,
用返你個例子最後佐助都係輸一開頭劣勢既黑木,但係之後習慣咗咪贏返
中吹到咁撚大,分哂等級又剩,等睇入面啲人一個個出嚟搞笑俾光我刷經驗
牙同黑木差距遠比佐助同黑木細,拉返匀劣勢唔係咁易,同埋牙斷手係成場比賽嘅轉捩點嚟,基本上牙斷咗手之後就已經必敗。如果形勢掉返轉牙無斷手,反而黑木中龍彈重傷,咁就由必敗之局變成勝負難料甚至牙佔優勢
兩睇,我覺得初見打牙表現差到一招都出唔到有兩個原因,一嚟係show off 牙同王森打完蛻變攞到另一次元嘅力量Aka 先之先同龍彈之後進步幾大,另一方面係初見啲招威力太強,真係俾初見成功出到一招,都會好影響牙下一場狀態。

所以作者想用初見做墊腳石又唔想佢完全無表現太柒,補救方法就係靠旁白同場外抬轎,未出場就搵猛虎關林甚至裁判吹奏,出完場輸鳩埋就搵滅堂初代牙話佢高手幫佢跌落地嗱返拃沙,效果如何就大家心照
笑撚死又講到中咁危險門口得一個保安又話啲人係中係自岀自入,牆咁撚高咁撚厚點岀去進擊的巨人咩cls
on9
貧民窟咁搵大陸班城管都收得返塊地啦
本身搵dc9就去到已經覺得好膠
畫埋出嚟個感覺仲膠
作者每況越下
當年細路仔王馬同剎那都自由行
而家吹到要孖住
套野係咪開始變北斗之拳?
唔搵埋雷庵去
斷水斷電唔比糧食,3個月後派執達吏已經可以收地
幾年後唔知又死咗去邊
佐助係負責去運吉?
北斗正常好多 成個世界都係滅咗世
依度係有個area畀人封咗區 政府除時掉個炸彈入去就收依班爛仔皮
人地大當家要接job養家
點似某啲人痴飲痴食去旅行
細個明明邊個入佢地盤就殺邊撚個,大個左反而淆底,不了太危險了
直接打喇
無人想睇文戲
去中tour啫 門口仲有食q嘟卡
但打又成日都畫到on99咁
一係依格開打 下格完場
作到中咁大同彼岸島有得鬥
仲話咩一日之間路都唔見咗
原來鐵皮屋, 咁梗喺易搬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞