2023 年Collar 「上弦」、「下弦」排 名出爐

190 回覆
41 Like 554 Dislike
CLS Marf個人閪啫 但點會係下弦跳唱最掂係佢
咁都講得出
藍絲狗果然特別傻閪 名都要打簡寫 仲要差個一粒字 弱鳩智
冇乜邊個係明顯上弦
咁樣其實幾好 唔好好似師兄咁玩到同解散咗冇分別

因為Day係做埋部分「擁躉向」廣告;市面上係睇唔到。
兩個廣告機器加埋都無day一半廣告量
呢隊賣老力?
市面上睇唔到?D廣告周圍都係,地鐵、巴士、商場人型紙牌,咩叫做「擁躉向」?
牙餃好得意
表演好睇程度黎睇
佢係擔當
有style
巧京京
都係睇番after class中和下
Marf>MRF
舊年11月,大家有冇見過呢款產品? (Dettol 個人消毒產品促銷套裝廣告)
即使係某款美國品牌杏仁糖廣告,亦唔係區區都睇得到。
又分
長期嘟起個嘴係咩玩法
牙Mo其實係Soching排到上上弦一嘅主因冧mon之前都未企得穩上弦 如果最後仲要牙Mo好得返 真係好鄧佢開心
winka既出鏡率應該有上弦級數
Ivy So 同soching 係咪同一個人嚟,唔熟

利申:聽開cpop
Day都下弦
淨係對波都戰力加一萬啦
Blackpink Jennie表演都成日戚起個鼻
滴露,你去mannings咪見到囉
樂家杏仁糖,你去超市都會見到
係咪mannings同超市,就唔係「市面」?
下弦得gao同心0
冇話一定要一半人既
滴露,你去mannings咪見到囉
樂家杏仁糖,你去超市都會見到
係咪mannings同超市,就唔係「市面」?

因為呢類廣告,都會按各個地區指定分店投放。
雖然話係「市面」,但係你所生活嘅地區,完全見唔到擺放呢類偶像代言嘅廣告,
應會反映出零售分店嘅顧客對象 (基層/中產或以上階層)。
另一方面,各成員嘅後援會通風報信之快,令偶像代言商品搶購一空,
咁就達到咗廣告商行銷目標,唔駛再投放更多廣告。lny
就算未發生MO事件前
ON/OFF 無論MV定dance version SOCHING都好出
首歌明顯見到soching+marf+winka 係主力

要睇下首歌focus邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞