Netflix 公佈「2022 年度最高播放次數電影及劇集」名單

267 回覆
98 Like 17 Dislike
亞洲區 =/= 全世界
第三季係Henry 最後一次做Geralt
除咗第一季悶撚到癲 其他都唔錯 什至係好睇喎
唔明點耐咁耐都未公布 S2
係咪同Tim傾唔惦數
有栖真心唔得, 第二季趕收工咁, 睇完一頭問號.
推wednesday
估唔到禹英禑 咁多人睇
因為其他全部係垃圾
SEASON 2 去amazon prime 就轉場
Extraordinary Attorney Woo
想屌到佢抓到我成身爪痕
個個season 都倒模咁樣,
班靚仔闖禍,老母救仔,老母男友死
咁都好睇?你姜濤fans?
因為Yennifer太醜樣
調返轉第一季好睇 第2季睇咗幾集棄咗
冇Better Call Saul
全部都未聽過。。
殘疾buff
All Quiet on the Western Front高汁
垃圾戲
無better call Saul??????
自己唔鍾意睇,咁又唔使講人哋弱智傻鳩嘅
頭一季趕走好多冇睇過bb嘅人
第1季點會悶 咁有新觧感
4>1>3>2
發現大部分非英文嘅劇集都係西班牙同韓劇

2022 年度最高播放次數劇集 —— 非英語類

All of Us Are Dead (Season 1) 韓國 殭屍校園
Extraordinary Attorney Woo (Season 1) 韓國 非常律師禹英禑
The Marked Heart (Season 1)西班牙
Till Money Do Us Part (Season 1)哥倫比亞
Elite (Season 5)西班牙
High Heat (Season 1)墨西哥
The Empress (Season 1)德國
Business Proposal (Season 1)韓國 社內相親
Wrong Side of the Tracks (Season 1)西班牙
Welcome to Eden (Season 1)西班牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞