[BUNNIES] NewJeans 討論區(5) - 《OMG》Comeback大發

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
OMG嘅出現幫hype boy同attention上翻top10
連hurt都有份上位大功臣
🌎 Spotify Global (01/04):

#11. “Ditto” (-1) +3,037,423 plays

(Days: 17 | Peak #10)

#29. “OMG” (=) +2,374,717 plays

(Days: 3 | Peak #29)

#82. “Hype Boy” (+1) +1,338,426 plays

(Days: 97 | Peak #76)
#NewJeans #뉴진스 #NewJeans_OMG
MAMA女團合作stage睇左好多次
想拍貓貓屁屁
新飯啱啱買咗新舊兩隻碟
啲嘢多撚到唔信 抵買到仆街
仲要唔洗抽 全部送你本命
利申有買過其他團嘅碟
上次個隻除左個包裝紙皮太化學真係冇野好投訴
勁撚多野
歌曲質素先係一切嘅根本
送俾我..
HEESOO仲收埋幾多片
https://youtu.be/SP-LJqVgQuw
李末年直播highlights (?)
10號會出英文字幕
b站好似整好全集中字
係 上面po咗link
其他團係點??想知
全部嘢都random 之後爆幾SET都唔會齊到啲嘢
就算個人封面 入面啲小卡個啲都係random抽
咁樣由外到內都係同一個成員嘢真係冇試過
個餡quality都好好呀
買過apink同omg嘅碟
新牛碟啲印刷感覺好似好過呢兩團
係真係衰第一隻個閪盒
暫時上隻碟加season greetings真係冇投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞