[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(16) FANCLUB正式開通 | DAYOFF S2強勢回歸!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
珍。5人魂世一
個cohesion 真係幾年Kpop 都未感受過
iz*one...
竟然
睇過d 團既度假,有啲真係又長又悶,各有各自己做嘢,甚至日間瞓晒佢唔駛俾面。
好多團其實睇團綜就會睇得出效果定真係
Even 一啲節目。
加上佢哋有3個都出過選秀節目。更加care 離離合合同珍惜感情
牙妹唔洗講啦 團魂
我之前追Gfriend。佢哋一散就冇追Kpop
所以食唔正Izone個時期。但聽聞izone 癲同出名過ioi
利申:頭盔先。講得衰咪屌
其實公司既安排都有影響,記得紀錄片牙葉一來到係玩啲mini game互相認識下先
至少唔係一來到say hi就即刻練舞,有番咁上下感情先會有默契
只可以話hybe有錢得來對啲藝人同staffs都幾好,成團同幕後又fd,氣氛好既話做野都事半功倍
追限定團真係玩自己
一定有遺憾

利申巫師,之後無特別追,見到佢地5個真係團魂入坑
izone係幾frd但太多人啦
明顯其中一間宿舍嘅人玩得埋啲
彩元話同Sakura之前唔係咁熟都係因為咁
嗯..
呢團CB完差唔多仲日日有片睇
同埋見住佢地5個真係FD到好開心
睇哂紀錄片團綜,Hype既訓練幾好同埋落足資源
由其見埋N團就覺得公司好真係好行啲
好死唔死一出道就少左個,今日唔知聽日事,更加珍惜
真心。5人順眼過6人好撚多
我後尾入坑睇返6人嘅片完全冇感覺
可能係當時大家未必咁熟
但我硬係覺得某人好礙眼。完全中唔到

都係嗰句。咪屌
P圖邊個唔識?
都係個句,公司背後個綜藝團隊的確係有料到,未出道個記錄片都拍到fans想睇架野,有乜團可以?
大大小小製作,會議記錄/ company / Leniverse / dayoff 未夠一年都唔知紅唔紅到就搞咁多野,真係不計成本,最緊班女真係玩住做節目,唔係開工做節目
大家都無水晶球,無人知會變成點🤷🏻‍♂️,總之而家好咪得攞
我都中左葉師傅,呢揖靚過上一揖,忍緊手唔課金,又無得賣出街,中重複好唔低
我冇填英文譯名😭
又要等7日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞