叱咤2022|泳兒超低胸領獎激動爆喊:我用咗17年終於攞到

40 回覆
31 Like 20 Dislike
在《叱咤樂壇流行榜頒獎典禮 2022》奪得「叱咤樂壇女歌手」銀獎的泳兒,一上台便爆喊,原來這是她入行17年第一次拎到叱咤女歌手獎。

泳兒說道:「我用咗17年終於攞到 我自己可以用我嘅歌曲為我發聲 喺我最迷失嘅時候,多謝我嘅音樂團隊,17年我都可以做一個有夢想嘅人,多謝我每一個Fans,每一個留言我都有睇。同等緊一個機會嘅人講,無論你做緊咩工作都要堅持,我都每一個人都有能力創造奇蹟。」

至於奪得金獎的欣宜,她在台上同樣爆喊,她說:「2022年對我係好迷惘一年,之前一年太順,我唔知點去維持,當中我途失咗。但我好多謝自己訓身讓自己迷失,紀錄喺音樂裡面,好多人同我講我好堅強,但唔係我強,係我信念比我更加強大,所以迷失時我會相信。」

原文網址: 叱咤2022|泳兒超低胸領獎激動爆喊:我用咗17年終於攞到 | 香港01 https://www.hk01.com/article/852835?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
唔post對波你咪開post啦
個心口
永遠支持你
今晚個look好正
谷左17年先有

即刻順眼咗好多
點解唔一早除衫賣肉 紅快好多
old lady
佢唔諗下自己點解咁多年來樂壇咁少競爭對手之下都可以咁遲先拎個豬肉獎,咁多年點都洗脫唔到佢半紅不黑嘅形象
公司打壓唔係?叱吒一路黑箱作業唔係?你講到個個揸莊嘅都係公允咁撚樣
啲鏡粉鳩撐陳蕾同Serrini先好笑呢兩個都唔知唱乜同憑本事
公司打壓可以約滿自己轉啫。
就算拎一堆獎,喺娛樂圈磨十幾年都登唔到頂,佢成日都係紅歌唔紅人,係新城先畀面佢
許志安用咗10年
屌你 本身金獎係佢 死肥閪快點讓番個獎
你諗清楚噏乜鳩先

何不食肉糜咁嘅撚屌樣
唔係肥姐光環加持佢一早冇得玩娛圈
咁你要問下春卷點解霸住個女歌手一姐地位十幾年喎
2018年仲係度強搶人地rubberband 個至尊歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞