[爆炸頭上香區] New Orleans Pelicans 討論區 # 34

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
好想要牙琴
冠軍球員
揸住咁多 assets roster spots 就得咁多
Trade 就應該要 trade
係睇中型 trade (1-2個 FRP) 定大型 trade

Bogdan big upgrade over Graham
OG upgrade over Herb
Graham 唔洗講
大家都無守起碼 Bogdan 真係攻得
Herb 進攻個問題季後賽一定俾人針對
OG 理論上係 fit 哂
Gary trent jr 有冇可能??
佢成日傷,唔想4個主力齊腳開枱
季初已經諗最多一季就要condense young talent, 根本練唔哂. 點知point zion 對辦成咁. 成件事加速哂. 而家只有忍痛放herb b. 仲要我開始質疑zion, bi 生涯duration. 尤其係zion. 佢咁食體能又易傷. 加上最近cj 有返態.好似衝得過
廢b再咁休法 會唔會胖虎仲快過佢出番黎
胖虎宜家都差唔多兩個禮拜 如果3+1week既話 過多兩星期就番到黎 仲趕得切all star添
咸同hayes 換到d 咩番黎
胖b 健康
開波
dd 今場第2次傳得大意
炒到老母都唔認得. 無人入到波
d雞
熱火班射手
比熱水zone 守爆
challenge unsuccessful
呢球其實ok,naji 嗰球就應該可以成功,不過嗰時太早
唉,下下拉jv 打pnr 就中間空唒
每節都豬10分
CJ
靠啲神仙波點打,熱水就下下打jv 射中距,啲coner 3又把握到
tm3 終於入到3, cj 又good d
jv 傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞