【一齊練寫字!】連登筆友計劃 (捌)

75 回覆
5 Like 0 Dislike
Me again~ 第一至七輪既筆友已經失聯, 所以再搞

交表前記得睇左呢度先!!

1. 每人獲配一巴一絲 + Greeting Question 既email 一封;
而同時Admin會將你地分配俾其他巴絲打, 所以會有其他人主動Approach既情況出現, 各位唔需要大驚少怪

例: 假設A係其一參加人,佢會收到B、C嘅資料做佢嘅筆友(一巴一絲),而A嘅資料亦都會send去D到做另一個配對。

2. 每個email只可以交表 1
(筆友唔啱你可以email我, 會再配俾你, 唔洗玩分身, 見者即block)

第8回表格:
https://goo.gl/forms/W9cMNZnerelMUTcr2

截Form時間:
7 月 22 日 (六), 下午 12時正

參加左既巴絲記得睇字
唔好問啲已經提左既問題plz

同埋yahoo mail要留意返,
好多時address error
同上回一樣係用實體信方式書信。

真 · 實體信 !
真 · 實體信 !
真 · 實體信 !

很重要所以說3次
Happy posting
between, 筆友係識唔到女仔
所以一心求偶既巴打可以pass
目前參加者性別分佈

暫時仲係絲打多
之前參加過
但係係email 答番條 greeting question 好似有啲odd
所以都無答到
之前參加過
但係係email 答番條 greeting question 好似有啲odd
所以都無答到

巴打join多次都得
Me again~ 第一至七輪既筆友已經失聯, 所以再搞

交表前記得睇左呢度先!!

1. 每人獲配一巴一絲 + Greeting Question 既email 一封;
而同時Admin會將你地分配俾其他巴絲打, 所以會有其他人主動Approach既情況出現, 各位唔需要大驚少怪

例: 假設A係其一參加人,佢會收到B、C嘅資料做佢嘅筆友(一巴一絲),而A嘅資料亦都會send去D到做另一個配對。

2. 每個email只可以交表 1
(筆友唔啱你可以email我, 會再配俾你, 唔洗玩分身, 見者即block)

第8回表格:
https://goo.gl/forms/W9cMNZnerelMUTcr2

截Form時間:
7 月 22 日 (六), 下午 12時正

咁慘

咁慘

between, 筆友係識唔到女仔
所以一心求偶既巴打可以pass

咁快講出黎就無人參加
話說上輪match左既 早幾日終於寄左信
手字唔靚玩唔玩得
終於趕得上,不過手字麻麻地
我手字好衰樣都照參加左
好驚人地見到都唔想覆
手字唔靚玩唔玩得

join la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞