[MOOMOO]MAMAMOO討論區[58] 仲有一個星期!港場嚟喇!!!

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
其實茶樓凳坐得舒服過紅館d凳係衰在要全程岳高頭睇 頸都痛
唱三粒鐘超佛心眨吓眼就完場
個個都勁撚有heart學埋廣東話
佢哋講完廣東話發現我哋聽唔明無反應個樣好搞笑
時隔三年真係睇得好開心
講真音響有啲差
想睇hwasa2ulsido唔識串
前奏一入已經要rap咁希望條脷唔好打kick
完全濛到係到估歌仔咁,重音大過人聲好彩佢地食CD大,仲聽到
我1680 但係全程都係睇mon
其實好多都聽得明 真心respect 睇嚟佢地幾鍾意香港
點解唔開arena
宜家兩日加埋都應該夠一埸arena la
block A頭幾行既左右兩邊勁cam
有冇人想要 8/1 blk A row Y 單丁?
有事去唔到… 留Tg thanks…..
原價+少少 唔係天價
Block B睇到頸痛
好側?
其實1680坐邊一度先係最正?今次個場咁閪
頭幾首歌濛到之後佢哋唱大聲咗先聽得清啲
AF行右邊苦主勁近個mon但個細台遠到
kklive個位最正
睇佢ig story
個位就係直接對住個mon
跟住前面啲人又遮住晒望唔到舞台
真係好奇妙 我唔係Hardcore moomoo 好多以前嘅主打 聽得多會悶左 其實宜家好多都少聽 就係間唔中就會想聽Decal

當年隻歌成績唔好 (好似撞其他團啦) 但原來一隻好好嘅歌 係會經得起時間嘅考驗
Qd 1st round自己揀嚟覺得最代表到自己
到上年上認哥 徐章輝又話點解Medley冇Decal
Solar個wrap up又話有好多人都好喜愛Decal

宜家好似真係變左佢哋嘅代表曲咁
覺得呢隻歌副歌 編曲 旋律 和音同分part實在太屈 Solar 輝 Hwasa 三音色炸彈
淨係搶到block b 側邊尾比人擋住喺條罅位先睇到小小都少kick
因為佢地都知好濛,見輝人頭幾首係咁整耳機
係囉,勁cam,個T台都唔T
企晒係到?
係好kick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞