[濕滑嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (12)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
屯門公路往九龍,近豪景花園對開快線有意外,來往方向亦略為擠塞。 (HKT 17:30)

屌,轉車站後塞
屯門公路往九龍,近豪景花園對開快線有意外,龍尾:過嘉龍村。 (HKT 17:52)
好彩走得快 慢駛陣就走到

屌你老母好撚曬
呢D 時間入黎一定有野睇
岩岩經過個位見到的士狗撞到前面架私家車
成條線耐唔耐先放一架車走 慘到
唔係鐵就車
日日都有
今日下晝大欖出嚟九龍方向汀九橋口整跆
塞到得返一條線
如果夜晚仲塞真係唔知點算
屌佢老味 呢個時間屯門出九龍都可以撞車
未到轉車站已經慢駛 仲停撚埋 dklm
村巴行左下路係深井上翻屯公
係下路望番上汀九橋好似停左唔郁

屌你老母好撚曬

我喺你對面線,你個方向無炒車,只係有消防電單車同掛咗燈閃下閃下嘅私家車停咗喺快線虛線位,所以啲快線車慢行,後面啲車以為有差佬/事故,所以個個都減速
係汀九塞撚到

屌你老母好撚曬

我喺你對面線,你個方向無炒車,只係有消防電單車同掛咗燈閃下閃下嘅私家車停咗喺快線虛線位,所以啲快線車慢行,後面啲車以為有差佬/事故,所以個個都減速

同埋個個食花生睇我呢邊出九龍線炒車位
導致你嗰邊3線慢行
好耐冇見 又遇上塞車喇

btw, 尋人:小多子最近還好嘛?

屌你老母好撚曬

導致你嗰邊3線慢行

係撚
成班花生友明明冇事都塞到去汀九上橋

屌你老母好撚曬

導致你嗰邊3線慢行

係撚

花生友真係死全家
仲衰鳩過炒車撚

屌你老母好撚曬

導致你嗰邊3線慢行

係撚

花生友真係死全家
仲衰鳩過炒車撚

咁又唔係喎,唔炒車邊有花生友,花生友最多慢駛,炒車係塞死
早晨

一早等車都有花生,有條死廢老唔知乜事打9個維記職員,掟爛左幾個樽
早晨

一早等車都有花生,有條死廢老唔知乜事打9個維記職員,掟爛左幾個樽

邊度?
早晨

邊度?

大興機鋪隔離間七仔
呢個鐘數上汀九都要慢一陣,唉
有無人知城隧搞乜塞到停左?
城隧痴咗線呀!?
搞咩呀沙田
大埔公路往大埔方向,近香港體育學院有交通意外,部份行車線封閉,非常擠塞,龍尾分別:象鼻山路近象山邨及大埔公路近美田路。現時大圍隧道及城門隧道往沙田,仍然實施間歇性封閉措施。 (HKT 09:55)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞