嚴選十大最扣分女仔衣著

304 回覆
704 Like 576 Dislike
依家講緊男人著喇叭褲柒呀
咁係咪人地著得好睇呀 你著得唔好睇咪唔好著
又唔係講緊著乜野牌子 比乜鳩野身家 依家有錢人先可以身型好 你咪撚on9 啦

你連自己適合著乜衫都未知咪柒囉
其實點解咁多人覺得明星就代表一齊 大把人笑鳩明星著衫柒啦 有時著乜野衫好睇你發唔發揮到自己長處 如果咁多框架 點會著衫好睇呀
露趾鞋
佢地仲要戴到副眼鏡sir哂落黎
望人果陣就對眼向上 好似人地有戴老花鏡咁望野 總之成個樣勁柒
90年代大象襪日本興先
最正宗係遮大半個鞋面
有啲叫小象襪 冇遮得咁明顯 避免俾訓導捉
大時大節喺街好易見到人著呢款鞋
通常都係啲mk妹節日盛裝出城 扮OL氣質
以為望落好decent 同well educated
睇黎你係唔知咩叫york喇叭褲 00後早d訓啦
我就係想講,幾時開始夾埋出街會變成一種fashion
又係拎個牌子黎講 講緊喇叭褲唔係講緊牌子 你要拎york 黎講真係唔夠講 你係咪傻撚咗
真係柒柒地
Skechers 我係澳洲買黎番工著,又平又舒服
Hani時代開始
行撚開啦 你都唔明york對80後既意義
九唔撚搭八
要去gym睇先知單車褲正係邊
你都幾撚戇鳩 你post 個條闊褲又乜撚牌子又乜撚野意義呀?

明明你講緊闊褲喇叭褲 男人著好柒 我咪俾個例子你囉 又無攻擊你 你又無啦啦講York 又00 後 又80後

咁究竟你係講緊著York 柒 定喇叭褲柒? 你依家見唔見到人著York呀老屎忽

你自己柒撚咗就算啦 講乜撚野意義

我係街見到男人著喇叭褲有型有柒 不過你條撚樣一撚定柒
呢個勁同意
gdragon 未踩之前我老母已經踩左十幾年
自己睇上去 一直講緊york無啦啦彈個明星出黎做乜柒
Salad 袋質地奇差
幾年前收過一個聲稱真皮salad 袋
用唔夠一個月d 皮甩,好核突
你post 張圖係york 咋

仲有你自己寫"女人就係喇叭褲顯身材 男人老狗著喇叭褲都憨撚柒鳩" 我係覆緊你寫既野呀豬閪

有人回應你eason 著都ok 呢個都係大家即時可以舉到出黎例子

就算係明星有乜問題 呢個都係對衣著既觀感

咁我可唔可以話你專登搵張最柒既york 黎講呀 戇鳩仔
食着定牌子
Y2K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞