【休刊中】Hunter x Hunter 獵人 [7] 連載形式變更|富樫Twitter有望更新

177 回覆
11 Like 3 Dislike
屌幾時有新一話
呢次更新好好睇,依家就等到痛苦過等offer
正骨定整容呀
正骨都可以係美容
傳聞將你面骨啪返正, 就可以瘦面, 同令個鼻挺少少
定期去做正骨
希望可以減輕佢嘅腰痛
如果搵時雨醫,手術費係唔準再畫漫畫定唔準再打機
我成日見日本嗰啲咩整面、正姿,好似都流流地咁喎,一味sell service好,正正經經叫佢去醫院睇神經科啦佢係咪好憎睇醫生嗰啲人嚟㗎
打機打牌
富樫身體問題, 好似源自於佢姿勢不良

https://youtu.be/qctXYnRowlw
過左5年個沈默的大多數邊個係使用者都仲未講到, 仲要係成個王位繼承篇既一少個支節黎 (應該)....

btw, 睇完旅團回憶篇, 感覺上團長某D 方面有少少似仙水
重睇友克鑫市篇, 窩金答古拿比加, 其實係無直接承認旅團有屠村, 佢只係話知道紅色眼睛既存在, 團長喜歡紅色眼睛, 那次任務很巨大, 對手好強
其實無承認係佢地旅團屠村, 有可能係係屠村既組織手上搶返黎 (就係窩金口中既任務, 對手亦都好強)

古拿比加捉左團長問佢當年屠村時係唔係團長, 團長直頭無答到

如果個伏筆當年已經諗好, 依兩度既表達方式而家睇返先見到係好有解讀空間

加上以旅團作風唔似會搶完野留低佢地既金句紙條 , 有可能係其他人扮旅團做

至於點解窩金唔否認, 一來佢地係有搶過紅眼 (假使真係係第三方身上搶返來), 二來旅團班友都係口硬派, 無做過唔代表要解釋比人聽自己無做, 三來佢好戰, 見到古拿比加既恨意更想同佢打
團長情況一樣, 旅團唔會講大話去否認做過既事, 如果有屠村佢大可以直接承認, 但如果無做過, 當刻佢話自己無做過就好似認低威同自辯咁, 唔係旅團班友既性格, 反正佢個刻係想激嬲古拿比加, 但如果真係無屠村佢又唔會講大話話就係我地做, 所以就選擇沉默

旅團咁多年所作所為都唔係無辜, 佢地本身視旅團以外既生命如無物, 你睇古拿比加講窩金就知, 但唔代表佢地一定係屠村真兇

路過見到有得賣
睇新一話。已經唔知up咩...
唔會再睇呢套野
基本上個作者已經作到呢套野係一個史詩式巨著
同本來既輕鬆向少年漫畫唔同風格
睇唔岩好合理
最主要原因係 佢當讀者狗咁撚。。每次高調復刊。。跟住畫十話八話又唔知停幾多年。。好心摺左佢啦 。。真係唔睇你唔得咩。。
其實想問點解覺得人哋係撚你狗
咁認真做乜
唔駛咁真心
個個講到自己由頭買單行本買到最新結果咁肉痛
其實可能一蚊都冇比過既免費仔黎
本身就真係好認真 好鐘意呢本漫畫。。先咁激動。。。。
我好似99年左右追。。。以前應該無免費。網頁都無。。我自己都唔記得買到第幾期(因為我套野係外國)....跟住果幾期 就幾年前借朋友睇
留言讚無人理 屌先引到人覆 咪屌囉
而且啲論調又冇新意 你睇之前twit幾多like就知唔駛理啲班少數attention whore
出未?
我選擇唔打牌!

唔打機俾永野護算啦

成日走去玩垃圾pso2.少畫五星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞