認真一問其實香港靚女算唔算多

69 回覆
26 Like 7 Dislike
講得呢d應該係樣衰肥閪
算多靚女, 可惜賤女都多,
香港係堅多靚女
因南方人多數眼大
女人眼大唔會樣衰得去邊
男人就睇鼻
靚女點會逼地鐵巴士先
無人車都會搭的士啦

買嘢都識去置地IFC

參考埋自己rate自己

進化學嚟講女人線條係soft d柔和啲(面同身材都係)
現今標準會有8成女係「順眼」,多過順眼男仔好多

喺外國都係咁話
喂!! 出黎隻秋
屌你老母,港女咁撚閪你都話靚
港女係全世界女人之中最垃圾
從來未見過, 試過佢係酒店隔離大家打視像過去 見到個阿叔既物體 之後佢帶返口罩
女人都要睇鼻既 男人都要睇眼既

其實係睇全個樣
依d臭雞黎
呢個係女揀男先至有得配對
只係班男人溝唔到靚女退而求其次
而女仔單身都無所謂,生理構造唔同

邊有男仔唔鍾意靚女,靚女同毒撚講句嘢都已經幻想到結婚生仔
大部份人無係外國生活過,都無得比較
香港啲阿叔太肉酸
你未見過啲阿叔𥄫女有幾猥瑣正常女人都唔會想咁樣著出街
唔覺置地d女特別靚,同埋明星唔一定靚過素人
有左口罩就知道咩叫順眼咩叫7

帶罩覺得佢靚 除罩普通既=順眼
帶罩都唔ok既 叫樣衰
帶罩ok 除罩又ok 叫靚女啦

只討論樣子

順眼+好身材 叫正架啦
樣衰好身材d女多數叫自已肉地。
但男人眼中佢叫肥地

樣衰又身材好 通常d女會賣性格 。
靚過海港城嗰啲
又要條仔風趣幽默 又要唔偷食 又要高大靚仔賓洲長粗硬耐。 咪玩啦 香港毒撚占70%. 溝d有錢仔俾人當雞咁屌
你以為姐
一般人唔係同一個圈子又點會識同同一個圈子嘅人

你估好似連登仔咁諗,好女仔一定要接受樣衰男同埋肯捱窮咩
其實男人單身至無所謂,你以為男搵伴侶係只係為sex好錯,好多情侶、更多係夫婦其實無乜sex,男人結婚多數俾女人逼
打視像過去 < 你支那仔?
講啲科學性少少嘅嘢啦
女人面部線條係柔和啲,好似bb仔咩都圓碌碌,我哋個大腦已經programmed咗去鍾意呢啲嘢,塊面稍稍有菱角,已經畀人話似男人

你仇女嘅話無嘢好講,肥婆都唔想同一個toxic 嘅人一齊上網呃啲飢不擇食嘅男人好過
真係識一個好大波幾靚既網紅(依家整左容)
真係真係又矮 係大波靚女既。幾貼地

但真係無見過你講果d女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞