其實 菊梓喬 同 胡鴻鈞 係咪已經玩完?

272 回覆
20 Like 389 Dislike
[member]一、菊梓喬

唱劇集歌唱咗五年,唱到人人都悶,豹哥都笑佢。佢名氣跌到連吳若希一半都冇。舊時報紙日日講菊梓喬,一係講佢多齒症復發,一係講佢,曝光曾經勁過大多數女歌手,而今日變到失蹤人口咁。講無線自己嘅勁歌流行榜菊梓喬都輸到仆直,啲位被JW、軒仔、聲夢四小花等人攞晒,佢完全都唔夠爭。

二、胡鴻鈞

由《巨聲》一至今都十三年,佢要報恩唔係一早報晒?何必繼續黐無線唱啲冇乜人再聽嘅歌?省起佢年中搵炎明熹合作,人哋開頭以為佢假帳,拖咗幾個禮拜先覆佢。講服侍過無線嘅《巨聲》幫人,劉威煌走咗,許廷鏗都走咗,何雁詩都走咗,駱胤鳴都走咗......

無論香港點赤化,無線都一樣係隻沉船,菊梓喬 同 胡鴻鈞 再服侍無線,遲早利用價值都冇埋,雪入冰箱都冇人可憐。

想同呀菊做愛
權鬥犧牲品姐
本身都係靠關係上位 淨係唱主題曲 離開tvb乜都唔係
依家153揸旗仲點會比好日子佢地過 又冇能力離開tvb
佢哋舊時大佬係邊個?
左邊菊姐 右邊米媽
兩個唱歌都唔好聽
胡拍降魔的2嗰陣係咁傳佢約滿走人
點知即刻整單威吔意外佢嘆
肥佬何哲圖
留意下肥佬嗰期星夢有幾多垃圾歌手
而家剩番幾多
菊姐係當年魚詠珊同佢老公死捧啫
老細一走即刻霉到
反而吳若雞而家仲有曝光
果隻降魔的好好聽,可惜承接唔到,兩個人唱係唱得,但形象都好悶好老土
Who cares.. 大把新血捧啦
仍然未放棄謝落牙菊隻小虎牙嘅夢想
其實胡鴻鈞唱歌幾好聽
菊唱歌真係好悶
唔講胡鴻釣啲歌
條友講嘢同個格都幾柒下
菊個腔真係, 衰過班MK autotune
又絕大多數都警匪劇既主題曲
撈到亂晒, 打埋一齊串燒唱都無問題

胡生好慘
唱歌做戲都幾好
但成日被串刀削
如果佢唔削 有鬼女fans咩

現實世界好多女仔都鐘意佢同尸兄
但男就好憎佢地😂
只要去viu就可以番生
咁都叫唱得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞