三國志 · 戰略版 (79)- 求賢令!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
龐for sure
你另外3隊都唔齊技
換黎哂氣
果堆10個有7個都官托放D暗樁來架姐
平時係到拆人服,而家有金主比KPI咪拎正牌反水
神樂S7就係中過呢個劇本,比人5打1都算
21服內部仲有幾百人反佢,最癲係果隻麒麟RB企襄陽線
仲炸哂城下匪去打神樂個長沙,上季好似係94服又係比人捉去3清
其實就大家成年人,個個都知哂架啦,只係睇狗拖做得幾狠幾盡架姐
然後你會問點解下面細果班唔走,這就要配合狗拖另一招啦
佢地都BREAK DOWN哂人和人之間既信任
而家連小服挑戰團都唔收散人,當有GUTS好似神樂/星火/嚴禁38/6服/10服/研究院果堆
肯大量試收散人,"唔用防鬼做借口",狗拖又可以落閘鎖你區
基本上你介意呢D野既人,一早棄左GAME或玩陸服
留底既全TMD都無咩鬥心既農夫來架咋,只差左程度問題
有一堆係無咩野做咪照出來按自己PACE陪佢玩下
有一堆係無野做但不如自己搵野做,法令TLDR,路過見到地咪打,見賊食
滿紅姜維 1紅龐 1紅諸
白板孫/陸 4紅魯 3紅程普
魏應該淨係用 低紅太尉
冇草船
應該換關妹組多隊蜀槍+下季開荒用定點
上手太hea跟唔上進度 今季應該冇得救
想轉ser跟大船+等下季算
咩係狗拖
你而家咩服
9011 一接手就俾人打到仆街
換完龐統70弓齊技
然後關關張都配倒
不過用左最耐隻趙雲就無隊砌
點解唔見有得換嘅
其實三戰都幾反映真實
只要有錢 就可以收買對手
同古代一樣
其實我有一計
係直接pm對面中戰 開個價反水
求撚令
證明蜀=白卡
一起身 開心左十秒 入到game 仲未開 屌
草船緊要d
營運垃圾到
隻game已經唔係多內容更新 成日都有問題
屌 仲諗住即刻換草船
硬係覺得換周瑜好on9
如果係差諸會順氣啲
但無計
我盟有個 諸滿紅都解鎖唔到隻周
仲要周依家係小卡包唔會再有
變相同抽三皇機率差唔多
谷阿莫就係人版
但佢好彩今季初抽到
但群體淨化無替代技 仲要65%
係 呢隻game 齊戰法大於紅度
比你滿紅吳槍 無草船都即刻變左垃圾
齊戰法白板吳槍一樣係垃圾
滿紅都係垃圾
換龐
撚9大家
cls 個求賢令咁都要delay,
已經唔洗暗改d 機率,就咁copy paste 都攪唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞