本地品牌尿袋EGO 堪稱垃圾

22 回覆
20 Like 1 Dislike
是咁的,最近換左電話,所以想買有MagSafe既尿袋。

見到網上評價唔錯,就買左EGO 既尿袋。

點知用唔夠兩次 個iPhone 俾佢差到彈左個overheating ge notification ,尿袋本身都辣手到火屎咁。咁襯佢有一年保養,拎上佢觀塘門市叫佢整。

結果就黎料,首先個staff 有意無意就話我人為因素整到壞左,都算數。然後個staff 竟然就咁放尿袋上部電話,同我講差到電,反問我點樣有問題。最誇張係,全程15分鐘,個職員唔係檢查個尿袋有咩問題,竟然係要求我俾我部電話俾佢檢查,真係黑人問號。 宜家你賣尿袋姐,個客部電話都關你事?

事實上,宜家個尿袋問題係過熱,唔係差唔到電。最後仲要唔肯同我換貨,叫我放低俾佢所謂檢查同研究。

我就17/12 擺低,宜家過左一個星期有多,隔左4日我再打去門市,又係無回覆。我就放長雙眼睇佢幾時會覆。

真係未見過一間野售後可以做到咁一塌糊塗。未買尿袋既記得睇呢篇野,引此為鑑。

(btw,其實有邊個會特登走入左塞右塞既觀塘去為左呃你個價值$200既尿袋係有問題?)
咁撚柒我就唔會買
呢間柒頭乜仲有人中伏,有保養等於冇保金,上到去都係撚鳩你。
支持本地品牌
買呢啲貼牌真係寧願上淘寶買綠聯算
Magsafe唔買
走去買山寨廠
智商稅
跟本就係同一樣貨
有ego 創始人個fb, 佢而兩年係咁買新波子,買樓就因為你地比智商稅佢
都係belkin好
上佢fb 好似可以屌佢
你試下 ,串過馬撚
宰客
用一年多啲就會壞 正一垃圾產品 客服又臭串 屌你老味射落海都唔益佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞