日本機票苦主召集區

1001 回覆
486 Like 40 Dislike
無論如何,今代責任絕對要分番開大陸同香港人
国土交通省によると、中国からの到着便を限定する4空港以外では、キャセイパシフィック航空、香港航空、格安航空会社の香港エクスプレスが札幌、福岡、那覇と香港の直行便を運航しており、30日以降の取りやめを要請した。

https://news.yahoo.co.jp/articles/6a599bc3fe7441b740dbe995e8cfc7f5f5b98e32
沖繩去唔到去石澳其實都差唔多。
直航冇得飛,點會唔cancel
改東京都冇可能收得曬咁多客啦,得咁少機
咪係 報紙佬又戇鳩嘅
According to the Ministry of Land, Infrastructure, Transport and Tourism, in addition to the four airports that limit arrival flights from China, Cathay Pacific Airways, Hong Kong Airlines, and low-cost airline Hong Kong Express operate direct flights to Sapporo, Fukuoka, Naha and Hong Kong. I requested cancellation after that date.
1月25札幌 HX

而家想死

乜撚都book好哂
畀埋中文 國交省要求國泰 港航同快運cancel晒30號打後去沖繩福岡同札幌嘅所有直航機
依家仲敢貪平唔經官網買
一直都係話30日後要取消
旅行社係30前出發咪無事
真係笑
Certified
石澳邊有咁多野食
又唔俾加班,邊到有位姐
轉機就冇事,on9日本
比轉機呢個真係戇鳩鳩
呢個措施擺明係做比日本人睇

而家岸田危機啊,唔做返啲野真係等仆街
有冇得轉機型
九成九gg

仲要考慮有可能再減少入境機場

通關可考慮返大灣區澳門。
聽日同後日都如常運作
人地躺平支那躺平
人地就算爆上去乜事都冇支那就爆到乜燒屍都燒唔切
可能比佢飛埋30既
一直都係bam 直航,轉機冇問題
就算日本國外轉都得
限四大機場係方便做入境防疫管控啫 畀咗你入境嘅之後就唔理你啦
石澳有撚水族館咩,屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞