有無人覺得人愈大愈會將自己感覺收埋?

8 回覆
2 Like 0 Dislike
因為唔想以後尷尬 係人面前唔敢表現有脾氣 嘻皮笑臉 就算嬲都只會靜d/假笑

因為怕被拒絕 唔敢表達對人有好感 唔敢嘗試認識人
做每樣野都思前想後
有無人都係咁?係好事定壞事?

工作幾年 拍拖幾次 朋友絕來往幾個
就開始明白無人fucking care你
無多情緒 或投入感情 蝕底個係自己
得自己先陪到自己成世

工作幾年 拍拖幾次 朋友絕來往幾個
就開始明白無人fucking care你
無多情緒 或投入感情 蝕底個係自己

得自己先陪到自己成世

係 已經習慣左身邊既人都只係過客 唔會特別挽留同特別認真去對咩人 習慣左好多野都可以自己一個人做
因為大個左就知道
唔係每種情緒都需要人地安撫
有時收埋一陣慢慢復元仲黎得舒服
因為大個左就知道

講得好岩 好多時同人講 同人表達 只係想聽到自己想聽既野 又解決唔到件事又哂時間

一個人左都半年 最近發現自己待人處事同以前唔同左好多 正正就係呢個原因
因為大個左就知道

講得好岩 好多時同人講 同人表達 只係想聽到自己想聽既野 又解決唔到件事又哂時間

一個人左都半年 最近發現自己待人處事同以前唔同左好多 正正就係呢個原因

半年就咁多體會
咁我37年咪化境?
因為大個左就知道

半年就咁多體會
咁我37年咪化境?

係因為走出左comfort zone 做左好多唔同既野 轉變好大姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞