大陸妓女當著她兒子面前與別人進行性交易

318 回覆
145 Like 39 Dislike
個樣成個業樓咁既
個老母想個仔發奮圖強努力向上,係激發阿仔潛能啫!
Oooooopsssss
Backup pls
潮文召喚
Oops!
This video has been removed for violating our Terms of Service.
Oops!

This video has been removed for violating our Terms of Service.
所以新版小新完全唔好睇
呢 D 特殊項目嚟,要加錢架。
404 error
lm
屌嬲
其實呢件事好折墮 細細個睇住自己阿媽畀人屌實影響好大 睇個樣都唔係第一次 不過我對支那人已經冇曬感覺 佢哋本身就係住喺地獄
屌樓上班仆街...
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
Removed 左仲有無其他link?
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇
就拍拍囉友走左去
又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖
結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到
最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相
好撚心你地咪撚咁自私精啦
成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇
就拍拍囉友走左去
又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖
結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到
最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相
好撚心你地咪撚咁自私精啦
成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞