[突發] AAX苦主今晚上《東張西望》

43 回覆
0 Like 3 Dislike

根本9成既Crypto交易所都係度玩緊龐氏騙局!
遲早爆煲是常識吧!

見住班廢閪俾人呃晒d 錢開心
平時班幣膠實衝入黎屌9你 今次睇黎終於到佢地做苦主
之前話堆交易所10% interest 擺明ponzi scheme 仲俾佢地屌,話我唔識野
佢地最識野,d so call交易所同佢地有錢齊齊賺
佢賺唔代表你都賺到,一來人地收推薦CODE已經成球野一個月,二來人地自己識炒又賺多舊,聽佢講果D就多數都係放完入去STAKE就唔睇,死左都唔知咩事
仲上電視比全香港人恥笑, 可見個智商有幾低
班人連blockchain同crypto係乜都未必知,唔割佢哋割邊個
拘捕左兩個職員,有無起訴?
都冇人答到個堆息係邊到嚟
三個來源
1. 交易所賺既錢分一舊出黎做yield(咁個yield一定唔會太大,usdt平均可能得3-4% yield已經好盡)

2. 交易所自己炒/拎客d錢黎炒炒贏左好多

3. 新入黎既資金(客/投資者)

之前牛市keep到咁高yield係因為d仆街交易所用第2個來源贏好多咪keep到一排,一熊市就輸突,咪gg

點解binance未gg,就因為冇拎客d錢去炒,冇輸突,又成500幾600億儲備,咪難爆d,要binance爆就要美國政府出手搞爆佢
點會冇啊binan
咁就算有,人地都似銀行咁計晒數知用幾多%去炒係安全,但FTX係拎大部分,儲備又唔夠,咪一鋪收皮 Binance 儲備600億美金,ftx爆之前得番60億美金左右,仲未計佢炒輸左要填番既錢,大家都係鏈上見到FTX有問題,齊齊提款禁錢走,佢咪收皮啦

但要binance收皮,一係真係佢行FTX舊路拎大部分客既錢去炒仲要炒輸,一係美國政府搞佢,一係就唔知點解所有binance用戶都係幾日內一齊提款,否則就應該好難死
查緊佢洗黑錢啦

同埋吹巴菲特入股就估佢空城計
係,查到有證據(就算唔係直接證據但引起到恐慌)就郁到佢 最後垃圾JPEX或成最大贏家 Binance收皮JPEX都未收皮
發現你追住Binanace黎咬
jpx擺明scam 仲理鬼佢
身邊有朋友仲係到講靠Jpc 係熊市賺左個錢,同時都係鞋秋東信徒,希望佢識分散黎擺唔會比jpex scan晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞