「厄爾尼諾」現象影響 港今夏雨少氣溫高

184 回覆
133 Like 3 Dislike
睇到咩夏雨小氣
binc
BinC

唔係幫大交合 但呢d現像不嬲係講整體 落大雨就屌9佢有咩為

咁今年暫時整體香港少雨水

summer過左一半到 點知呀

表 2 二零一七年六月的氣象數據與距平
氣象要素 本月數據 距平*
平均日最高氣溫 31.3 攝氏度 比正常高 1.1 度
平均氣溫 28.8 攝氏度 比正常高 0.9 度
平均日最低氣溫 27.2 攝氏度 比正常高 1.0 度
平均露點溫度 25.6 攝氏度 比正常高 1.0 度
平均相對濕度 83 % 比正常高 1 %
平均雲量 78 % 比正常高 1 %
總雨量 656.0 毫米 比正常高 199.9 毫米

六月已經多3成 8月旱災制水都攪唔掂 出黎解釋下啦屌你

sor囉

六月都落左半個月
七月又落足咁濟
抵你比人屌
垃撚圾大交合
Binc
陳雲今日又中暑?
又binc

真係好撚廢

搵次中呀,唔該你呀
呃鳩你就有份
我6月keep住有計,冇落雨日子係4-5日到
講緊係25日,日日落雨,我mark係日曆到一定唔會記錯,除非天文台7月18打後先計夏天啦
天文台又燈
其實呢個現象係咪鳩吹
本來來緊週六係晴天,而家都改埋

大交合最叻就係靜雞雞改預報

大交合最叻就係靜雞雞改預報

全部用晒一舊雨雲遮住半個太陽張圖,無敵
乳就少
屌日撚日要開抽濕機+冷氣
bin下c先
大大力binc
近呢一兩個月日日都落雨wo
BinC

唔係幫大交合 但呢d現像不嬲係講整體 落大雨就屌9佢有咩為

咁今年暫時整體香港少雨水

summer過左一半到 點知呀

表 2 二零一七年六月的氣象數據與距平
氣象要素 本月數據 距平*
平均日最高氣溫 31.3 攝氏度 比正常高 1.1 度
平均氣溫 28.8 攝氏度 比正常高 0.9 度
平均日最低氣溫 27.2 攝氏度 比正常高 1.0 度
平均露點溫度 25.6 攝氏度 比正常高 1.0 度
平均相對濕度 83 % 比正常高 1 %
平均雲量 78 % 比正常高 1 %
總雨量 656.0 毫米 比正常高 199.9 毫米

六月已經多3成 8月旱災制水都攪唔掂 出黎解釋下啦屌你

sor囉

六月都落左半個月
七月又落足咁濟
抵你比人屌

目測都知多雨啦,條on9
打完風之後d雨冇停過咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞