【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (17) 成立3週年 | 新歌祝福 | 高達水星の魔女

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
官方平台賣都要有個戶口收錢
幾田新碟其中一首歌 サークル (Circle)
會成為廣告歌︰
https://www.youtube.com/watch?v=hua7-7F4Udk
買機票嗰陣唔記得咗開場時間
果日早機貴到癲左 仲要一落機就飛去小倉都唔知得唔得

同埋我有四場飛咁索性睇少場算
如果香港電話收到好想買
如果揾到方法放我原價放都得
如果大阪場有多可以接手
我中晒大阪兩場加名古屋都想放出去
但電子實名唔識甩比人
抽到咁多場
你自己唔去睇?
我係想收同行飛
有日本電話no.
我諗住睇一場
本身三場抽單人飛
所以所有飛應該係用咗我個名
而唔係同行者轉名問題
抽幾多中幾多
我見啲架仔都係咁放 我估入場唔對名
我抽2 全落空
定係放同行
同行淨係要你名同電話
我抽得一張
有冇巴打有琦玉場飛放出嚟?
好想去睇
想知而家話放飛嘅巴打
到底電子實名係點操作?
借左個日本朋友電話抽中左大阪
打算sd驗證碼俾佢嘅時候
拎飛Lawson 個驗證一去第二個apps到就會轉左個驗證碼
結果驗極都驗唔到
而家唔知點算
之前搵代抽個時研究過 電子票要用lawson個電子票app 而個app需要你買飛個電話號碼sd sms出去 先驗證到綁落部機到 簡單講就係需要你借你個朋友張sim卡入落你電話到綁 先至得當然可能有啲特殊方法我唔知

利申:無日本電話卡9up
https://www.ptt.cc/bbs/Japan_Travel/M.1667878772.A.D0E.html
叫個fd代send 國際SMS
呢招我上個月試過 , 係可行 , 唔洗特登過去插sim卡
不過唔知過到去換sim卡會唔會reset 就未試過
叫你個fd 係日本認證左先, 之後你再係香港登入?

利申:無日本電話卡9up
上面我就係講緊呢個做法失敗左
巴打你send比你個fd個陣個驗證碼無reset咩?
我一轉去wts/掛機幾秒就彈返我出去
我用ios
我個陣係hold左係send sms 個畫面(同佢 2個幅圖一樣)
然後轉discord 叫我fd搞
個陣d字就用 電話discord copy先 , 然後教佢send就用電腦discord
都整左最少10分鐘
巴打有無得講下你係點hold住
我幾秒就比人彈走
我岩岩用ipad 裝黎玩左次...
確定佢係最近先咁搞(9估係上一個更新)
即係上面個方法已經old news
sorry...

定黎我宜家都要驚佢彈我出去 , 一黎過就...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞